ok
Nem akartam elkeseriteni senkit, itt nalunk mar hamarabb elerheto volt (Belgium), en is beizzitottam az ingyenes free honapot, haaat, 2 napig keresgeltem, hatha, aztan soha tobbet nem jelentkeztem meg be sem, pont azert amit TMS is mond. Honap vegen sem lesz jobb sajnos ;S
Csunya nem csunya marad a torrent, a filmekrol az infokat pedig blogokrol le kell vadaszni mit erdemes megnezni. Olyanokat mar nem is emlitenek amikert a kilencestervre jarok ;)
Ahogy olvastam más külföldi oldalakon, kb a 10% tartalom lehet csak nálunk megnézni, mint az USA-ban. Én még kitartok, várom a magyar tartalmakat/feliratokat, de egyelőre semmi jele sincs annak, hogy lesz valaha is magyar. Mármint biztos lesz, de lehet nem a közeljövőben.
Meg jo, hogy egyszerubbe akarjak tenni a tartalom-fogyasztast.
Január 6-án megjelent a Netflix. Gyorsan elő is fizettem náluk, azóta sincs gond.
Csakhogy családi megosztásomban benne van az unokaöcsém 300 km-re lakik tőlem.
A telefonjára letöltötte még aznap az alkalmazást és elindulva van egy hatalmas nagy piros gomb, hogy ki akarja-e ingyen próbálni egy hónapig. Erre rányomott. Ezzel elő is fizetett (akaratlanul) a szolgáltatásra. Jött is nekem email, hogy előfizetett. Erre gyorsan felhívtam, és elvileg lemondta a szolgáltatást.
Természetesen az én előfizetésemben nem szerepelt ez a tétel, tehát én nem is tudtam volna lemondani.
Eltelt ugye az egy hónap, majd az Apple szépen levonta az összeget a bankkártyámról. Azt nem tudom, hogy végül sikerült-e az unokaöcsémnek lemondani vagy sem, úgy tudom, hogy elvileg lemondta.
Szóval erről is megkaptam szépen a számlát. A számlán szerepel a reklamáció gomb. Rákattintottam, majd a böngészőben bejelentkeztem az iTunes-ba, ami közölte velem, hogy nincs ilyen tételem. Szóval, hogy nem tudom megreklamálni, mert ilyen azonosítójú tételem nincs.
Időközben az unokaöcsém megint lemondta a szolgáltatást. Bár nem értem, hogy akkor elsőre nem sikerült neki vagy mi történt…
A lényeg, hogy chaten felvettem a kapcsolatot az Apple supporttal és nagy nehezen sikerült elmagyaráznom, hogy mit szeretnék. Szóval elvileg visszautalják a pénzt (már megkaptam a mínuszos számlát).
Csak érdekes, hogy az unokaöcsém elvileg lemondta a szolgáltatást.
Ráadásul a Family Sharing beállításokban nincs bejelölve rajtam kívül senki sem, hogy szülő lenne. Pontosabban a felhasználó neve alatt ott szerepel mindenkinél, hogy szülő, de van egy opció, miszerint be lehet jelölni, hogy attól a szülőtől is lehet-e engedélyt kérni a vásárlásokra. Szóval ez nincs bejelölve. Mégsem jött értesítés, hogy az unokaöcsém vásárolni akar.
Ráadásul az még nagyon durva, hogy levonják a számlámról a pénzt, de én nem tudom lemondani az előfizetést.
Közben annyi, hogy a pénz 2-3 nap után meg is érkezett, 10 napot mondott a Support. Bizonyára biztos ami biztos alapján.
Hehh, egy ideje nem megy a Netflix. Most akarta sorozatot nézni, de úgy néz ki, hogy nem fogok.
Ezen az oldalon másodpercenként érkezik egy hozzászólás erről :D: http://downdetector.com/status/netflix
na latod, a torrentekkel es egyeb kodi kiegeszitokkel semmi gond ;)
Jah, én is kíváncsi vagyok nagyon a sorozatra. És ahogy olvasom a kritikákat, más lesz, mint amit vártam, de jobban tetszik ez az irányvonal.
Arról esetleg tud már valaki, hogy megoldott-e a Chrome alatt, hogy menjen FullHD-ban a film? Mert hirtelen rápróbáltam és még mindig 720p-t ír. Egyébként a Chrome csak a felirat miatt lenne fontos, mert más böngészőben még nem sikerült a Netflixre külső feliratot varázsolnom.
Most csak hirtelen eszemsbe jutott egy dolog, rakerestem es ahogy nezem, “termeszetesen” kodi ala van Netflix addon, azt meg nem deritettem ki, de nagyon gyanus, hogy a kodi felirat addonjaiit is hasznalja.
Tudom te nem szereted a annyira a kodi megoldasait de te mint az egyik legnagyobb sorozat fan itt el kellene mar fogadnod;) (egy kb 30 euros FireTV stick. Inden problemadat megoldana;)
Szerk: raneztem telepito tutorialokra es a lejatszofelulete az ugyan az mint a mediatartalmaknel, elerheto volt a felirat menu.
Hahha, én Kodit használok bár linux alatt :) És rengeteg kiegészítőt telepítettem fel :D
Viszont a korábbi Netflix addon ami volt az használhatatlan lett, mert megvonta a külső fejlesztői fiókokat a Netflix. Amit helyette csináltak, az pedig csak arra volt jó, hogy elindította a Chrome alatt a filmet és ha bezártam a Chrome ablakot, akkor visszatért a Kodi felületre. Tehát nem a Kodi felületébe épült be.
De ezt már fél éve néztem, akkor ezek szerint változhatott a helyzet. Szóval most megint jól utánanézek :D
hu, nem tudom ezek mennyire frissek, lehet ugyan oda jutsz majd ismet :S akkor bocsi,
Most találtam egy ilyet, tegnap csinálták: https://www.tvaddons.ag/kodi-addons/show/script.program.androidnetflix/
De ezt hiába rakom fel, nem látom az alkalmazást. Az is lehet, hogy ez valami jó kis vírus… :)
Hát igen… feltettem a szükséges repokat, aztán totál hazavágta a rendszeremet. Mármint van egy olyan funkció, hogy “Fresh start”. No ez mindent letörölt minden beállítást. Legalábbis úgy néz ki. De tényleg mindent. Az összes beállítást a felülettel együtt. Pedig nem kis időm volt megcsinálni…
Mindegy, legalább gyakorlok, de nem adom fel :D
bocsi, nem akartam tonkrevagni az ested,
egyebkent en a tvaddonekat nem nagyon csipem, ha lehet inkabb osszeszedegetem manualisan az addonokat mik kellenek, mert szinte mind megvan mashonnan is, ezek meg “szetbarmoljak” a rendszert, persze van egy csupa magikus funkcio (jah mint a fresh start, meg a cche urites es tarsai) de azokat is inkabb megoldom manualisan ha kell, egyszer probalkoztam veluk 2 napig kb a feleslegesen felpakolt es sosem hasznalt addonokat keresgeltem es szedegettem lefele mert lestrpalta az atv2-t ;()
Nyugi, nem baj, mert amúgy előtte meg totál teleszemeteltem a gépemet programokkal. Így legalább tuti le van törölve minden. Amúgy csak valamiért a Port.hu kiegészítőt nem találom most, meg a távirányítón az egyik gomb működését átírtam két kiegészítővel. Szóval ez az utóbbi két kiegészítő megvan, csak a konfigurálás macerásabb, hogy jó legyen: i mint info gomb van a távirányítón, ami kb semmire sem jó (talán csak filmnézés alatt jó) és ezt felkonfiguráltam úgy, hogy minden egyes menüpontban jobbgombként működjön. Kivéve a film alatt, mert ott egy egyedi programot indít el (XBMC Commands) és ott létrehoztam funkciókat, mert alapból az ismétlés funkciók nagyon el vannak rejtve az ANNox vagy hogy hívják felületen…