Kinek mi a kedvenc sorozata(i) és miért?
Nekem az egyik nagy függőségem a sorozatokkal kapcsolatban van.
Persze sok szavazást lehetne kitenni, de felesleges, mert erre vannak külön oldalak…
Nekem is iszonyat sok kedvencem van.
Köztük olyan, mint a Breaking Bad, amit szerintem senkinek sem kell bemutatni.
Az egyik nagy kedvencem volt a Sons of Anarchy. Máig nem láttam olyan sorozat epizódot vagy filmet, ami olyan gyomrost adott volna, hogy 20 percig gyomoridegem volt tőle még akkor is, amikor tudtam, hogy mi fog történni, mert minden arra utalt…
Tavaly a House of Cards (ami idén annyira nem nyűgözött le), True Detective, Fargo, és azt hiszem tavaly kezdtem el nézni az Orange Is The New Blacket is, ami igen kellemes meglepetés lett. Mégis a tavalyi év legnagyobb dobása szerintem a Hannibal második évada volt. Számomra az vitt mindent. No meg a Flash is kellemes meglepetés lett számomra. Az Utópiáról nem is beszélve, hogy iszonyatosan jó lett a befejező évad.
Jelenleg is futó sorozatok közül nagy kedvencem még a Da Vinci’s Demons, a Banshee (ami szerintem a harmadik évaddal megint óriásit alkottak), Arrow-t is szeretem, no meg természetesen a Game Of Thrones.
Régebben egy-egy évadra kedvencem volt a True Blood, V, Californication, The Killing,
Új sorozatok közül a Daredevil tetszett iszonyatosan, meg a Wayward Pines. A Sense8 első két része alapján számomra csalódás volt (bár tudom, hogy az emberek felének bejött, a felének meg nem…).
És természetesen előkapok régi sorozatokat, amikről annak idején lemaradtam. Az első ilyen a Sopranos volt, ami kicsit csalódás volt számomra. Jó volt, de nem annyira, mint amennyire hájpolták az emberek. Ami nagyon tetszett az a Boardwalk Empire. Nemrég fejeztem be a Twin Peaks-et, ugyebár azért, mert nemsokára jön a folytatás, és tudni akartam teljesen az előzményeket. És ez az a sorozat, ami számomra a legjobb 3 közé fért be még úgy is, hogy 25 éve készítették!!! Most egy másik nagy saramat tudom le épp: The Shield. Bár a harmadik évadnál tartok, ami kicsit leülepedett épp, remélem lesz olyan jó az egész, mint a második évad… :)
Ezeken kívül van még 17 sorozat, amit már vagy láttam vagy még folytatódik, de annyira nem érdemelt kitüntetést, mint ezek. Pontosabban ezek küzül egy van csak amit megbántam, hogy megnéztem, ez pedig a Touch, ami nagyon nagy csalódás volt. No meg van még két kasza: Vampire Diaries és Originals :D
Röviden ennyi voltam, ti jöttök! :)
u.i.: valamilyen karaktert tennem kellett még a cím végére, mert minimum 10 karakter kell, hogy legyen a cím, és nélküle meg csak 9 karakter lett volna :D