Sorozatok

Netflix - The Queen’s Gambit.
Bár igaz, hogy Limited Series, de ajánlom mindenkinek, aki szereti a sakkot és azoknak is, akik (még) nem! 10/10

4 kedvelés

eszembe jutott egy regebbi kerdesed, ha jol emlekszem szeretted volna megoldani, hogy barmilyen felirtatot tegyel netflixre, van ra mukodio megoldas (nekem golocation vs netfilx idiotak miatt kellett alkamaznom, de mukodik) sot nem csak a feliratot oldja meg, hanem minden esetben az elerheto legjobb minosegu streamet hozza, ami a gyari applikaciorol ugye nem mondhato el, pl pentek-szombat esti viszonylatban.

Köszi, de már annyira nem lényeg a felirat. Igen, még “Kodis” időmben próbálkoztam ezzel, azóta Kodit sem használok :D. Persze azért mert van Apple TV már jó ideje, ott meg előfizetek az Infusera, azzal meg tökéletesen meg vagyok elégedve. Bár 4K tv-m sincs, szóval a Netflix minősége is tökéletes az Apple TV-n :D.
Amúgy feliratokat tekintve meg inkább megtanultam annyira angolul, hogy az alap angol felirat is tökéletesen megfelel nekem. :) Persze a párom miatt kellett inkább a felirat, de már ő is halad az angollal, amióta szoktam kényszeríteni. :D

3 kedvelés

Megnézte már valaki az Alapítvány első részét az Apple TV-n? Végre megjelent, nemsokára remélem meg is tudom nézni! :) Már több, mint egy éve várunk rá! (Vagy több?)

Wáó és tényleg ma van a premier. Este lesz megnézős, holnap meg jól kipletykáljuk hehe.

• Invasion 10.22
  • Finch 11.05

A kölcsönzőben már fent is van 4k-ban :DDDD

1 kedvelés

Alapvetően tetszett, egy nagy kivétellel. Seldon mindent a szájába rágott Gaal-nak (miért csaj? Én fickónak képzeltem…), a könyvben mindenre magától közt rá, és így élvezetesebb, csattanósabb volt.

1 kedvelés

A könyvben Asimov férfiként hivatkozik rá.

Nekem tegnap volt vasárnap, nagyon sokaknak nem fog tetszeni akik olvasták is (ez ilyenkor mondhatni természetes), de ha csak mint sorit nézed akkor fasza lett.
Ja és az igazi vasárnap két részt pakoltak ki, és a harmadik trélerét.

Ha valaki egy kis (szakmai :D) kikapcsolódásra vágyik, akkor ajánlom a The Billion Dollar Code című minisorozatot. Pár napja jelent meg a netflixen.
Nagyon hasonló a Halt and Catch fire-höz/Silicon valley-hez, annyi különbséggel, hogy a helyszín (kelet) Németország, a 90-es évek elején. Harc a Google ellen, a Google Earth alkalmazás elődjéről.
4 részes az első évad, egyelőre még csak 1 részt láttam, de nekem megtetszett. Eredetileg német nyelvű ahogy láttam, de már van magyar szinkron is.

3 kedvelés

Már az utolsó részt darálom :D 3 órával ezelött gondoltam megnézem milyen. Rendeltem inkább a kaját is :D

3 kedvelés

Na, örülök neki :) Én most fogom még csak elkezdeni a másodikat.

En ledaraltam :D

Engem egy dolog akasztott ki, (magyarul nézem), hogy egyfolytában következetesen “szilikon völgyet” mondanak “szilícium völgy” helyett. :)

Nem nemetul neztem :D

Biztos sokat nézték a Konyhafőnököt :D :D :D