Sorozatok

Melyik csajnak??
(csak Solar miatt kerdezem;))))))))))

Amugy megy a gomorra uj evadat, ne ilyen csajos cuccokat nezzetek 😂

Ezer bocs :D

1 kedvelés

Ehh, nőm nem akarja, neki már az első is sok volt. Nem a vér, hanem az, hogy egyetlen szimpatikus szereplő sincs, mindenki áálat.

lehet kemenyebb mint az ;)

Nőt kell cserélni, nincs más megoldás sajnos :D

Már késő :)

Most néztem meg a The Morning Show-t. Szerintem csillagos ötös!
A vége kicsit gyomor-forgató is volt a számomra, plusz tetszett a végkimenet. Egyáltalán nem az történt a végén, amire számítottam, szerencsére!
Szereplőgárda kitűnő, karakterek kítűnőek, szerintem minden a helyén van ebben a sorozatban.
Pedig a címe és leírása alapján nem is nagyon érdekelt. De csak ajánlani tudom!
Ez volt az első ATV+ sorozatok, ezek után a többi már csak csalódás lesz, úgy érzem. De ne legyen igazam. :)

1 kedvelés

Ajanlatok:
El embarcadero (The pier)
The stranger
The sleepers
The outsider

1 kedvelés

Most fejeztem be a Space Force sorozatot. Steve Carell jót alakít, de nem igazán nagyon különleges a szerepe a korábbiakhoz képest. Egy kicsit az Office-hoz hasonlít. Az egész szürreális, de éppen ettől jól.

Én az első részt sem bírtam végignézni. Valahogy az a humor, ami ott van, nem az én világom.

Később lesz jobb is.
Bár néhol az volt az érzésem, hogy összeszedtek egy rakás poént (egy részüket néha mintha nagyjából hat évesek írták volna.), de a lendület ott már elfogyott, hogy azokat rendes történetbe pakolják.
Pedig lett volna benne potenciál.

ZeroZeroZero

A Gomorra alkotóitól, annyira nem erős sorozat de igazából a Gomorrától minden gyengébb :D

2 kedvelés

13 Reasons Why utolsó évada nemrég jött ki, elkezdtem nézni, nekem nagyon bejön eddig.
The 100-nek is most megy az utolsó évada, de az nem egyben jött ki, úgyhogy ott megvárom az utolsó részt, aztán egyben megnézem.

A the 100-nak az első évadát tudtam szenvedve végig nézni, az olyan mint az alkonyat. 15 éves tinilányoknak készült :D

A történet valóban nem egy nagy szám, sőt most így az utolsó évadra már kicsit kezd önismétlésekbe fordulni, bár mégis valahogy érdekel most már, hogy mi lesz :D

Én is nézem, de már nekem az előző évad is nyögvenyelős volt, a mostaninak meg még nem. mertem nekiállni :D

Netflixes sorozatokat már nem vagyok hajlandó elkezdeni amíg be nem fejezték az egészet.

Volt két sorozat (Santa Clarita Diet, The OA) amit szerettem, és elkaszálták cliffhangernél úgy, hogy rengetegen nézték őket. Közben meg olvastam, hogy nem ezek az egyedüliek…

Sziasztok, most kezdtem nézni a Quiz c. sorozatot. A cselekmény igaz történeten alakul. Egy angol őrnagy megnyerte a Legyen ön is milliomost, de a szervezők csalásra kezdtek gyanakodni a játék után. Ezt mutatja be a mindössze 3 rész. Az első két rész alapján izgi.

1 kedvelés

Köszi, szeressük az angol miniket.