Kinezi? Van uj mac pro es cinema display. Tudjuk ki velemenyet varjuk :)
Hat ahogy matekozok, az alap konfig 2milla netto.
Nagyjabol erre is szamitottam.
De a monitor ~1000dolcsis talpa azert eleg utos 🤣
ps.: nem nezem, csak valahol olvastam.
Azta.
A memoji stickersnél majdnem sírtam, de aztán nagyon állat keynote lett.
Vajon az 1,5TB RAM-nak milyen felára lehet? :DDD
Ha a 8-ról 64-re majd 370ezer… Hmmm, akkor a 32-ről 1,500-ra nagyjából 17millió :-)
Bár ez az új MP elég furi kívülről… Legalábbis így a fotókon.
Csilliószor jobb mint a kuka, szó se róla!
Skyscannernél néztük, elég menő volt :)
Szerintem azt csak kiirtak, tudjak ugyse meri senki beikszelni 😂
Viszont most milyen jo lenne most az nvidiea vga meg erosebb lenne es nem 1,4kW :D
Szerintem is ronda, de majd eloben kiderul. A G5-nel szebbet szebbet csinalni nem egyszeru feladat, ez most ilyenre sikerult.
Izé, G4-et (Quicksilver) akartál írni, ugye?
Nekem amúgy két dolog jött be iszonyatosan, szerencsére egyikért sem kell milliókat kiadni :D
Egyik a SwiftUI framework, konkrétan a bokámat lefostam amikor elkezdték demozni
Másik, hogy az iPadet rádugva a Macbookra ki lehet ugye majd a képet terjeszteni, nagyon kiváncsi leszek majd az iPad + Pencil + Sketch kombóra.
- még az, hogy a MacBookok Bluetooth kapcsolaton keresztül akár offline is megtalálhatóak lesznek.
En egy uj prideos apple watch szijat veszek 😂, ja nem.
Összességében nekem nagyon tetszett. Aminek nem örültem, hogy iOS-re de legalább iPadOS-re nem hozták el a több useres rendszert. Bár nem kizárt, hogy emiatt is választották le az iOS-ről, hogy legyen minek örülni jövőre is.
Úgy vettem észre, hogy mikor bemondták az árakat mindenki nyugodt volt. De amikor bejelentették, hogy a talpáért külön fizetni kell, nagy morajlás lett, nem egészen felhördülés vagy röhögés. Vagy lehet mindkettő, egyszerre és azért lett belőle morajlás. A lényeg, hogy még az előadó is hátra nézett, hogy netán valami hülyeség került-e ki a kivetítőre. :).
Nekem erről az ugrott be, hogy mindent írhatok majd át, meg tanulhatom meg újra. Persze közben nekem is tetszett, de nem volt felhőtlen az örülülés. Persze nyilván nem muszáj átírni mindent, de hosszú távon jobban fogok járni.
Amúgy van valami infó arról, hogy mely eszközök fogják támogatni az új rendszereket?
Nalam most telepul iPhone XS Maxra es iPad Air 2-re valamint Apple TV 4k-ra.
Szerk: Oh, a Watch S4-re is
Nem :D
Nekem nagyon tetszik a G5 ház. Szerintem a mai napig megállja a helyét. Szép a G4 is, de nem alumínium.
Bevallom ilyenkor nekem is ilyen érzésem van, milyen jó lenne ha most kezdenék el vele foglalkozni. Szép-szép, de igen, kinek van kedve újra megtanulni valamit? :D
ez csak aprosag de itt volt mar az ideje:
https://9to5mac.com/2019/06/03/this-is-the-new-volume-indicator-in-ios-13/?fbclid=IwAR22UOGaV_G_suIRL3PjzbSmfYBSBNJjoZOO6yw6ViJ4jf2x7cJqopyygws
Ahogy kiírtam a kérdést, nekem is eszembe jutott, hogy megnézhetném az Apple Developer oldalán. :)