Zenehallgatás

Meg szerencse hogy nem hallottam a sennheisert :-)

igen, ‘sajnos’ a hallas/zenehallgatas keszsege is fejlesztheto;) ha jobb cuccot is kiprobalsz, utanna mar lesz viszonyitasod, szoval (penztarca mieles szempontjabol is) jobb h nem is mey bele az ember nagyon ;)))

Végül rendeltem egy Mackie CR3-at… találtam nemződet.
Az ezüst majd megy a géphez.

1 kedvelés

Ebből van nemzöld?

Basszus… Ennek jobban utána kellett volna járnom. Meg sem fordult a fejemben, hogy ebből létezhet más színű is.

“limited” volt a marketingduma ennel a szinkombinacional.

Ilyen…
Meglepően kellemesen szól.

3 kedvelés

Ugye, szerintem baromi jó cucc ennyi pénzért. :)

Azt hiszem megvan a kovetkezo meglepi ajandek sajat magam reszere 🤩😅

2 kedvelés

Ez a szurke nagyon elegans belole…

1 kedvelés

Végül leraktam a gépet az asztal alá… kicsit kuplerájos feelingje volt az asztalnak már ennyi cuccal.

Tapasztalatból mondom, észrevehető a dolog, pont a te lejátszóddal próbáltam ki, kipróbáltam egy sima hangfal kábellel és vettem egy olyat amit ajánlottak, kihallani a dolgot, nálam pl több lett a magas hang, kicsit kevesebb a mély.

Persze :)
Ha a 2 forintos alibabas 120 meter asszimetrikus kabelt kicsereled valami ertelmesre 10e forinte akkor ok de az egezs csak placebo nyugi.

Studioban se hasznal senki aranyozott 1,5 millio forintos vezeteket.
Meg nyugtatlak neutrik es klotz.

Ui.: az allvany vagy a hangfal alatti szivacs teljesen mas dolog, az jol elehlyezve valoban hosszhat javulast. De nem lesz tobb magas attol se.

Apu kezdődik !!! 😂😂😂

1 kedvelés

Remélem meg sem állunk a 300e-s tápkábelekig. :D

1 kedvelés

Figyu…
En most vettem 3,2m €-ert dobozos tisztitott es ionizalt levegot.
Az a hasznalati utasitas, hogy zenehallgatas kozben a hangszoro elott kell kinyitni a dobozt es rohadt jol fog szolni…
…11mp-ig.

De az valami fantasztikus 11 mp!
Szerintem megeri :-)

1 kedvelés

mostmár teljesen megnyugodtam mester! :P

u.i A legjobban az tetszik amikor azt mondják, hogy menj el és hallgasd meg, de könyörgöm, ugyanaz a cucc van otthon is? ugyanugy van berendezve a szoba? :D

Jah igen semmi ertelme meghallgatni…

tanits mester! :D amugy hány studioban jártál, hogy igy kijelented, hogy nem használnak minőségi kábeleket?