En egyelore azert nem vettem meg Apple TV 4-et, mert nem tudnam mire hasznalni. Magyar HBO Go, RTL Most, Filmbox Live es a Play Movies elerheto mar?
Nem Magyarorszagon elek fogalmam sincs, es amugysem erdekel a TV adas. 10 eve csak kijelzonek hasznalom a tv-t. Youtube, vimeo.
Amiket felsoroltam, az egyik sem TV adas. Az HBO Go es a Filmbox Live ketto elofizeteses csatorna on demand szolgaltatasa (a netflixhez tudnam hasonlitani). Az amerikai HBO-hoz van app (mar volt a 3. generacioban is), de az nyilvan nem jo a magyarhoz. Az RTL Most pedig a magyar RTL sajat gyartasu tartalmahoz enged hozzaferest (pl. en majd meghaltam a rohogestol a “mi kis falunk” cimu sorozaton).
Nem jutottam oda tegnap, hogy megnézzem neked, de ha ma haza érek meglesem vannak-e ezek az app-ok. Én nem használom őket.
Hbo go tapan mar keszul, retek klubot pedig passzolom ;). Amugy addig nem fizetek elo szreames cuccra ameddig nem kulonboztetnek meg azert mert mas orszagban elek. Nem fogok meg en vpn-zni, hogy hasznaljak egy szolgaltatast. Ez zenenel mar sikerult ott fizetek es nem csak spotifyt meg amugyis veszek zenet dj-mixekhez.
Ha mar vpn ezek akkor nem fizetek elo semmi masra ;)
A lenyeg a mondandomnak, hogy nem vagyok hajlando vpn-ezni. Elvileg szabad internet van a szolgaltatok meg is megkulonboztetik az orszagokat.
Megvan az apple tv, infuseban van olyan lehetőség, hogy az összes filmnek letöltse a borítóját? ne kelljen minden mappába egyesével belépni?
Eddig egy dolog fura olyan mintha halkabb jelet küldene ki HDMI-n mint a WD TV.
Na jo segitseg kell hogyan lehet bekapcsolni a diktalast?
Siri is currently available on Apple TV (4th generation) in these countries, regions, and languages: Australia (English), Canada (English, French), Germany (German), France (French), Mexico (Spanish), Netherlands (Dutch), Norway (Norwegian Bokmål), Japan (Japanese), Spain (Spanish), Sweden (Swedish), UK (English), US (English, Spanish).*
Ez megoldódott?
És akkor egyáltalán nem is lehet választani mondjuk angolt sem Magyarországon?
Nem.
Ezt nem értem, hogy ez miért jó. Vagy ez előfizetéshez kapcsolt? Tehát mondjuk ha az USA storeba regisztrált valaki az USÁból és idejön dolgozni mondjuk egy évre, akkor sem használhatja angolul?
Nekem az a bajom hogy amihez leginkabb kene a digtalas az mondjuk youtubon a magyar videosok, angolul azert elege kemeny bedigtalni magyar neveket…
Nem meg.
Kiprobaltam, akkor tolti be automatikusan a film adatait a folder helyett, ha a folderben semmi mas nincs, csak a video file, meg esetleg a felirat, es folder, a file, es a felirat neve ugyanaz.
Szerintem félre értesz, nagyon sok mappába van szétpakolva minden film és sorozat, ezt kéne nekem automatikusan be szkennelni ne kelljen mindenhova belépni.
szerk.: közbe megtaláltam.
Viszont egy másik probléma néha valami fura hangformátumba küldi a hangot és a hangfalam azt mondja rá hogy unsupported. Elindítok egy másik filmet és jó lesz (de ezt az infuse csinálja mert egy játékot elindítva azonnal jó)
Azért mások kedvéért: a root foldereket kell felvenni a Favoritesbe, az almappákat végigscanneli.
4nap munka után haza jöttem senki nem nyúlt az apple tv-hez ezen idő alatt.
Bekapcsolom és a hangot az ilyen negyed másodpercig szól negyed másodpercig nem. (én még ilyet nem láttam/hallottam) Minden megpróbáltam a TV jó, a hangfalak szintén, restart volt. Megpróbáltam a mintavételezési frekvenciát átállítani, automatikus hangerőállítást mindent. Van valakinek ötlete, nagyon kevés kell, hogy kitépjem a tv alól és falhoz verjem az egészet.
ui.: más programot is próbáltam youtube gyári podcast app mindegyiknél ilyen a hang szóval rendszerszintű dolog az apple tv-n.