Apple TV Plex, Infuse

Most újratelepítem ezt a szerencsétlenséget. Eddig nagyon tetszett az egész de most kb dollárokat kell nyomtatnia, hogy újra pozitív véleményem legyen. Komolyan ilyet még nem láttam, hogy egyszer csak magától bármilyen kínai médialejátszóval ilyen történne.

Újratelepítve ugyan úgy rossz, kipróbáltam másik HDMI kábeltis, azzal is szaggat a hang valaki mondjon valamit. Már 200-as vérnyomásom van.

Soha meg csak nem is hallottam ilyenről. Eddig egyetlen régi topicot találtam, de az AirPlay-re panaszkodik.

https://discussions.apple.com/thread/6630093?start=0&tstart=0

Túrok tovább.

Mindennel kiprobáltam, airplay, infuse, youtube, podcast app, játékok.

Try to disable Wifi multimedia (WMM) from your router’s WLAN settings

A WMM kikapcsolasa megoli a 802.11ac/n dolgokat es visszabutitja az eszkozodet 802.11g-re. Ez nem lehet a megoldas csak valamilyen voodoo eredmenye.

Mondjuk ha rá lehet dugni egy ethernet-kábelt, akkor gyorsan kiderül, hogy az apple tv a rossz, vagy a wifi.

Pontosan és akkor a képpel is gond lenne. Itt valami mintavételezési gond van, csak mi a bántol amikor 4 napig nem nyúlt hozzá senki, nem volt update. Komolyan ha benne lennék még a két hétben gondolkodás nélkül visszaküldeném a francba egy ilyen nem történhet egy médialejátszóval magától kéthetesen!!!

Na, hivatalosabb topic:

https://discussions.apple.com/thread/7314597?start=90&tstart=0

Az apple tv-m amúgy kábelen lóg nem wifin. De eddig működött! és semmi nem változott meg. (Itthon se voltam)

Itt a streaming szaggat, de ha jol ertem itt az a baj, hogy a hdmi kapcsolaton levo audio link akadozik, majd idorol idore resetel. Kerdes az, hogy ezt a tv vagy az appletv okozza. Probaltad allitani a frissitesi frekit? 60p? 50p? 24p?

hol állítsak ilyet?

TV 1080p 60Hz-en megy pont mint múlthéten, nem lehet állítani gondolom alkalmazkodik az apple tv-hez. Viszont az apple TV-n semmit nem lehet állítani!

A regin (3 es 2 es 1) lehetett. HDMI-n nem tudom, hogy hogyan megy a hang, de az SPDIF atvitel az maga volt a remalom. Egy iranyu kapcsolat, es a hangot fogado oldalnak kell megtippelnie, hogy milyen idozitesse jonnek a packetek. Ott talalkoztam ilyen problemaval, ahol a fogado fel pl nem tudott 48kHz-t ezert 44kHz mellett probalta elegge szaggatosan lejatszani az anyagot. Tuti nincs allitasi mod az aTV settingsbeb? Szerintem nem ugyonarra a modra all a TV mint az aTV. A TV nem frissult amig oda voltatok? Samsungok pl hajlamosak frissulgetni es csak ugy maguktol bugossa valni.

Az apple tv nem frissült a tv pedig nincs kirakva netre! És nincs semmi állítási lehetőség a tv-n.
Igen amúgy olyan mint ha 48kHz és 44,1Khz közötti probléma lenne mert a hangból nem hiányzik darab csak gyorsabban játsza le. és ez mintavételzési probléma, de mint mondtam senki nem nyúlt semmihez nem változott semmi a rendszeren.

Azt hiszem mindenki feladja?

Másik tv-vel próbáltad, mi van, ha a tv ■■■■, ahogy fentebb írják?

Nincs másik tv-m, de próbáltam a tv-re közvetlenül rárakni egy usb-s vinyót és az úgy jó volt.

Milyen tv?

LG de fejből nem megy pontosan 5 éves modell kb. De hangsúlyoznám megint, semmi nem változott múlthétvége óta! A Tv és a hangfalat is ki próbáltam magában semmi bajuk nincs.