Apple TV Plex, Infuse

Mindenre nyomtam resetet és most jó,komolyan elsírom magam…

Csereltesd ki garanciaban

Nekem pontosan az ilyenek miatt nem kell csoda medialejatszo ize… PC+plex+spotify. Nem erdekel mennyit fogyaszt, cserebe evek ota nem nyultam hozza.

OS X alatt akkor volt ilyesmi mintavetelezesi problemam meg sok-sok evvel ezelott, amikor az OS X spdif-re volt allitva es az XBMC-n belul a hangerot valtoztattam veletlenul… nah azt nem szerette.

Infuse kérdés, sorozatoknál ahol több évad van egy mappában, nem lehet valahogy a mappának is borítóképet adni?

Borzalmasan amazor kerdes jon: a h264-es mp4-es videoknak van hasonloja mint az mp3-nal levo id3 tag. Ezt mivel lehet szerkeszteni? Mert az infuse egy sokszor nem jo cimet ir mivel a fajlban mas van.

De en konvertalni nem szeretnek csak az “id3 taget” szerkeszteni.

Hevegen leszek gepkoleben, koszi a tippet.

ez pl:

?

vagy az iTunes maga :DDD

Valami gyorsabb megoldas kene mint az itunes.

VLC brutál jól működik köszi.

Igen az elsonel ment tobbinel egyiknel sem :( szoval mas megoldas kell mert igy a netrol leszedet videoknal az apple tv ertelmetlen cimet ir ki.

Még egy kérdés akinek van otthon appleTV. Valahogy belehet állítani, hogy az apple tv ne kapcsolgassa a TV-t mert az egész amióta van itthon ps4 tiszta kabaré.
játszok kikapcsolom a tv-t erre bekapcsol az apple tv. kikapcsolom az atv-t visszakapcsol a TV…

A settings/remotesben tudod ki/be kapcsolgatni a HDMI-CEC mukodeset. Ezen keresztul vezerel mas eszkozoket az Apple TV.

1 kedvelés

A TV távírányítója még mindig kapcsolgatja az appleTV-t :D tiszta kabaré.

ott van ket amazon stick nyomogasd azt, az nem kabarezik ;)

1 kedvelés

akkor azt a tv-n kell állitani. ez nem az appletv hibája
(nálam is igy működik)

Este megnezem, de tiszta rituali ki be kapcsolgatni a cuccokat 😂

lg tvknél talán simplink a neve a beállításoknak (nem lg-m van, nem vagyok bnne tuti)

1 kedvelés

Igy hogy irod ismeros a nev.

Nem konvertál csak metaadatot szerkeszt de sajnos csak mp4 konténert kezel: MetaZ

1 kedvelés