Apple Watch

Mondanam, hogy vidd el becsbe egy hetvegi kiranduals keretein belul, de valoszinuleg a javitott eszkozert is oda kell ertemenni. Egyebkent ugy tudom, hogy az orakat itthon egyaltalan nem piszkaljak, megy mind a kozponti szervizbe.

1 kedvelés
  1. gen, aosem bírta másfél napnál tovább. ha sportolok, tirázok, akkor még egy napig sem.
    ez az első apple órám. meg az utolsó is

Nekem a 3.0 update ota ha nincs sport siman hozza a ketnapot (38 vagy 42mm a tied?)

biztos megvan az applewatch széles vásárlóközönsége, de én egyre kevésbé vagyok köztük.
most, hogy frissítettem a legujabb szoftverre, az akku idő is legyengült.
5.10-kor kelek, akkor felveszem a watchot. egész nap bt kapcsolat a telefonnal. mai napra csak 818 kalóriát számolt, 67 perc gyakorlatot, 13km-t, és 13óra állást. azért csak ennyit, mert 19.40-kor kikapcsolt, mert lemerült.
nem túl fényes

Nem lehet hogy valami apptol merulne le? Nekem os 3.0 megduplazodott az aksi es azota tartja is (esetleg nem lehet hogy aksi hw hiba?)

Azt se felejtsuk el, hogy az elso generacios oraknal lassan teljesen elhasznalodik az akku. Ezek az orak javaban tul lehetnek akar 1000 toltesi cikluson is, jo ha az akkumulatroukban a gyari toltes 40-50%-a elfer. Lehet, hogy elkellne egy akkucsere.

Nekem is nulladik szeria van ha reggel felveszem masnap estig kitart.
A rendkivul gyors merules inkabb valami programnak koszonheto

De nem biztos, hogy a kettotok hasznalata osszevetheto. Az akkunal szamit, hogy hanyszor volt toltve, mekkora hofokon volt hasznalva meg, hogy hanyast dobott a gyartosor mellett a kinai munkas. Egy harom eves, minden nap toltott akkuban javaban benne lehet akar 1000 toltesi ciklus is 1000 ciklusnal pedig siman megfelezodhet az akku kapacitasa.

Elvileg 1000 ciklusnal 80% folott kell lennie egy akunak. Ahogy leirta nekem is annyi szokott lenni egy nem dolgozos napon.
Amugy igen nagy eselyel aksi gond ezt irtam is egybol, de mielott rohanek aksit cserelni megneznek meg milyen appok vannak rajta, hatha.

nekem sosem bírta másfél napnál tovább, még újkorában sem. akár volt rajta app, akár nem. sokat mozgok. ez nem erre van tervezve…
kollégám színtiszta irodista. reggel bemegy kocsival, leül, ebédnél felkel, visszaül, hazamegy, ül-fexik. neki kibírja 1,5-2 napig.

(tegnap küldtek levelet, hogy a powerwatch x-em áprilisban végre megérkezik. elfelejtem a töltést)

Naja, de a powerwatch X-szel bucsutmondhatsz az okosora funkcioknak is. Nem is igazan ertem, hogy hogyan lehet ugy smartwatchnak hivni, hogy nem lehet ra telepiteni semmit sem. Annyira smart, mint egy nem smart okostelefon, amiket azert nevezunk feature phonennak, mert fix feature settel rendelkezik.

Fizikai munkát végzek, nem pedig egy irodában ülök. 10km-t szabadnapon megyek, nem pedig munkában.

ne kezdjük már megint, hogy mitől “okos” egy óra, lapozz vissza.
amit én használok az watch-on:
óra, mozgásmérés, értesítések. (semmilyen egyéb app nincs rajta a gyáriakon kívül). alvás monitorozásra is használnám, ha nem kellene mindezt napi töltéssel. és mivel 1 szeriás, ezért úszásnál, tusolásnál leveszem.
egyébként minden más funkció nekem jobbágyvakítás es energiazabáló

amire a powerwatch-ot fogom használni
óra, mozgásmérés, értesítések, alvásmonitorozás, úszás.

ennyi. az én preferenciáimhoz az apple watch nem illik (mellesleg kurvakarcos… mert nem egy sportóra)

Majd ird mar meg a tapasztalataidat a Powerwatchrol, mert elegge jonak tunt a weboldal alapjan, meg kb azt is tudja, ami nekem kell. A kerdes csak, hogy mi a valosag.

mindenképp, már várom nagyon a cuccot, elég sokat késett…

A kislányom akar venni, series 2-t, 38-as sportot. Érdemes még ilyet, vagy gyűjtsön még picit a series 3-ra?

Gyujtson. De nemsokara jon az uj.

Eg es fold a sebessege a Series 2 es Series 3 oraknak. Az Applenak nem lett volna szabad a Series3 elotti sorozatot kiadnia. (Nekem volt az osszesbol)

Köszi a tanácsot, marad akkor az S3.

A gyerek nem tud várni, mint tudjuk. 😀 Szerintem kikunyerálja különbözetet a nyagyszülőktől gyereknapra…

2 kedvelés