Ezt egy bank miért tenné?
Mert egyszerűbb neki nem több platformra fejleszteni, hanem emulálni?
De igazából megfordítom a kérdést, mit nyernek ezzel az egész third-party store-al az IOS felhasználók, ami eddig a gonosz Apple miatt nem tudott működni?
Szerintem semmit, ahogy android-on se nyer vele senki. En aki 8+ evig hackoltam magamnak mindig az android-ot, soha egyetlen egyszer sem volt szuksegem az F-droid-ra pl.
Unalmas ez a sok felesleges fontoskodas amit az EU idonkent kepvisel. Amiben meg fontoskodni kellene, abban toporognak.
Pontosan, én sem látom semmi előnyét részemről, viszont kockázatát, hogy sz@rabb lesz ettől a rendszer igen… De persze ne legyen igazam ![]()
Alapvetoen, ezzel “kikerulhetoek” olyan korlatozasok, amelyeket meg tudnal valositani (mert mindenhez van API, azaz nem technikai limit), de az App Store guidelineon megbukik. Igy, nagy hirtelenjeben, pl gambling es erotika, ahol nagy kotottseg/korlatozas van, ezen kivul, pl virtualis gepek, emulatorok teren sem allunk jol. Tehat keszulhet olyan C64 vagy SNES emulator, amibe barki rakhat be tartalmat.
HVG: „Olyan számítógépet adhat ki az Apple, mint még soha”
Ez már jónéhányszor előfordult! ![]()
Joparszor?
Szinte mindig! ![]()
„The fastest Mac ever!” etc.
Levelek es uzenetek erkezeset, olvasasat…megvalaszolasat kovetoen 5-10-20 perccel kesobb jelenik meg a notification… (think different)
Egy kukkot nem értek az egészből de fusson ki merre lát.
javíthatatlan, súlyos hiba van az Apple szinte összes modern számítógépében
Nincs fészbukom, péjpélem, se anyósom. Eddig azt hittem sikeres vagyok.
naja egy ilyen gomb is kéne -)
Epp a napokban lattam a “Beekeeper” filmet… film, film. Viszont igencsak valosagos az alap.
Kezd ez az egesz technologia inkabb nyug lenni mint haszon.
Én az elmúlt hónapokban odáig jutottam hogy legszívesebben egy barlangba költöznék és oda is Faraday kalitkát építenék be. Néha a gépre sem bírtam ránézni. De ez az én kiégésem, nyűgöm, ámen.
Ja, egy munkatársam gégét (win) is széthekkelték, kb 5-6 éve, full hdd odalett hacsak nem fizet ennyit meg annyit, érdekes és félős volt látni a valóságban, nem fizetett, a vinyó a fiókban azóta is.
De tenyleg… nincs kedvem tovabb “kuzdeni”.
Egy viccet kielemezni olyan, mint baltával ablakot pucolni. Végül is lehet, csak hát… ![]()
Most a viccet es a kulonckodest felreteve, azon dolgoztam az elmult ket- közel harom evtizedben hogy egyszer eljussak arra a “szintre” hogy azt tegyem ami jol esik. Nekem ez azt jelenti, hogy ne kelljen neznem a telefonom, az e-mailem es orommel, nyugodtan, boldogsaggal tegyem azt amihez abban a percben kedvem szottyan. Orommel jelenthetem ki, hogy gyakorlatilag mar ott tartok. Neha-neha olvasgatok hireket a nagyvilagbol, arrol ami ott zajlik… es idonkent, neha napjan nehez is megallni szo nelkul a korulottunk torteno esemenyeket. De mar kezdem megtanulni teljesen elengedni ezeket… annak ellenere, hogy idonkent meg a visszatero “ertetlenkedes”, hangzatosabb velemenynyilvanitasom elo-elo bukkan. Sokra megtanitott az elet, a harom-(negy) kulonbozo kontinensen valo eldegeles, de ebben elfaradtam… ugyanigy igaz a technologiara valo ehseggel. Nem erdekel, mar. Nekem fontosabb lett, hogy ne “lassanak”, ne “tanuljanak” belolem/rolam es legyen ez ugy, hogy vidaman ucsorogjek ott, akkor es ahol akarok. A technologia jo, mert konnyebb tole a munka… de en mar nem akarok dolgozni ![]()
Elmultam 46… igy mar “csak” elni(!) szeretnek.
46? Hukkk!
Szevasztok, ha szavaztok lehet ilyen legó bigyótok. Talán.
Lego Apple Store