Dühöngőcske

– A Flash-frissítés folyamata egy vicc.
– Mióta egy ablakba integrálták az Acrobat megjelenítőjét és eszközpalettáját, borzalmas. A DC még ráadásul egy néhány megabájtos PDF-nél is percekig várat, hogy “a dokumentum előkészítése olvasásra”. Miafene?

Ügyfeleknek és saját dolgozóknak körbeküldtünk felmérés gyanánt egy Fake e-mailcímről levelet,
miszerint megtelt a postafiókjuk, a linkre kattintva adják meg a felhasználónevüket és jelszavukat és töröljenek pár e-mailt.
Üdv
a Rendszergazda

Ügyfelek több, mint a fele beszopta. Tőlünk 40 emberből senki.
Tanulság? Nincs.
Tipikus PEBCAK.

… valamit a Photoshop CC batch-ben is megváltoztattak, mert nem futnak le rendesen (pl. ha az a feladat, hogy mentsen le PSD-ket max. comp. nélkül, akkor is azzal menti le, ha van “override”, ha nincs). Ellenőriztem: CS6 megcsinálja rendesen, mert csak a “save as” helyét írja fölül, az opciókat nem.

Sok minden borzalmas lett, fogsz még csodálkozni néhány dolgon, Titi. Konkrétabban: agyfaszt fogsz kapni a két, monopolhelyzetben lévő, idióta társaságtól. Főleg az Adobe szörnyű, de az Alma is elég férges.

Ennek a megoldását legalább megtaláltam, érdekes módon az előző változatoknál nem jött elő.

Van megoldás? Akkora sẓar az a szoftver, hogy a fal adja a másikat. Évről-évre rosszabb : ((

Ez:

majd ez:

Jahogy az olvasásos lassúságról beszélünk, nem az általános csigaságról! Ezt én is megtaláltam már. Vagyis ehhez hasonló megoldást, mert az olvasást nem lehet teljesen kikapcsolni, hogy rohadnának meg.

Amúgy a kommenteket (Comments) is olyan szarul jeleníti meg, hogy hihetetlen.

Én nem tudom mit csinált a Spark [osx], de most egyetlen egy levelet sem jelenít meg. Csak forog meg forog az indikátor és semmit sem csinál percekig. És ez csak az új levelekkel van így. Amit már egyszer korábban betöltött, azt meg is jeleníti szépen. Hiába nyomok “reparse”-t a levelen, akkor sem történik semmi sem. Ja és ha egy korábban már jól megjelenített levélen nyomok “reparse”-t, akkor az is elszaródik…

OFF…
Azt kéne, hogy a jelenlegi “drivereket” meg fontosabb lófüttyöket begyúrni egy Tiger vagy ML alá… oszt’ rohaggyon meg ez a férges brigád az újításaival. (almamag version)
Működjön, a csilli-villi meg maradjon a sztárbákszos ifjúságnak.

Ettől mondjuk még szr lesz az Adobe, viszont legalább ezt megmondtam. Ha kellett, ha nem…

Azzal egyetértek, hogy nem kellene több újdonság, hanem inkább feküdjenek rá a hibajavításokra. Persze szerettem a Tigert, de ugyanúgy szerettem az összes rendszert is. Meg szeretem ezeket az apróságokat, amiket beleraktak az évek során. És persze azt is tudom, hogy még fognak belerakni apróságokat, amik megkönnyítik a munkát, de akkor is lehet most már maradjanak csak a hibajavításnál :D

Megyek is vissza CS6-ra, bezippelem a CC-ket (és csak akkor szedem elő, ha kompatibilitási problémák lesznek), bár Photoshopból a CS5.1 a jobb. Lassabb, de jobb.

Ezt már én is szerettem volna meglépni… De túl sok forrásanyagom van újabb verziókban.
Időnként, ha volt időm és eszembe is jutott, akkor próbáltam megoldást találni egy egyszerű visszafelé konvertálásra…de eddig nem leltem.

Régen a photoshop volt a “bezzeg” a palettából, mára ott tartunk, hogy felraktam a cc2015 try out-ját, az első dolog, ami kézre jött, hogy beszúrtam ill.-ból egy vektort… pontosabban beszúrtam volna, de a 4 opció közül a 2 vektoros verziónál összeomlott a PS. És ez nem valami alfa vagy béta verzió volt, hanem a rendes, kereskedelmi példány. 10 percet volt a gépemen. Így azért elég nehéz lesz rávenni az embereket, hogy fizessenek, mint a köles. :)

Huh, de irigylem ezért Titit… én sem mehetek vissza, mert az érkező anyagaink nagy része külföldi. Pl. az Indiából jövő borzalmak mind a legújabb Indyben készülnek, olykor meg sem tudom nyitni.

Csak igy kommentar nelkul…
https://what.thedailywtf.com/topic/18539/bashing-the-c-consonants

Kinaiak. Semmi meglepo nincs ezen. Van nekik egy “Comcerto 1000” tipusu ARMv6 magokra epulo 1 unitos gsm boxuk, amin egy moddolt OpenWRT-t tolnak. Ofkorsz nem resze a board definicio a mainlinenak, en pedig masra hasznalnam a bozot, mint amit kitalaltak. Mindent le tudok cserelni, kiveve a kernelt. Viszont szuksegem volna egy kernelmodulra. Probaltam toluk elkerni a forrast, ha mar GPL, de “biztonsagi okokbol nem adhatjak oda”. Hat koszi. A GPL meg smafu. Miota elkuldtem nekik a gnu.org license violation oldalanak urljet nem valaszoltak semmire.

Csodat en sem vartam, egy 50e gsm kartyatol, de azert ennel egy kicsit tobbre szamitottam. Nemgond, meg tudom magamnak patchelni, de basszus, meg oda is irja a sajat kodjahoz a github-ra:

_WARNING: chan_extra fails to compile with DAHDI 2.10. For now, use 2.9.2 if you can. Once I get around to fixing this I will update the README with any additional info.

Az ARM boxukba ugyonez a GSM kartya van berakva, viszont ugy forditottak a kernelmodult, hogy ne legyen TTY elerese a modemeknek. Nekem meg csak TTY kellene. Egyebkent maga a kartya megbizhato, sok sok eve teszi a dolgat (szerencsere).

Beleneztunk az install.sh-ba… kb a falat vakartuk, felelmetes hogyan van osszeganyolva az egesz. Meg ahhoz is hulyek voltak, hogy elolvassak a DAHDI extra module workaround-jat. Jol elb@sztak nekem ezt az egeszet, siman ra fog menni par nap mire nomralis formaba razzuk.