Dühöngőcske

Nem tudom, hogyan öregszenek ezek a gépek. Egy Mac-kel tuti nem lesz gond öt évig. Csak az a nyomorult 16 giga max ram… :(

Akkor neked egy iMac Pro kell. És bérelni hozzá egy sherpát, zAlmának tuti van ilyen havidíjas szolgáltatása. :DD

Tuti van mobil sherpa. :D Kiszedték a szemeit, levágták fülét-orrát, egy lyuk elég mindenre…

2 kedvelés

5 kedvelés

Egyelőre vettem az ezeréves Thinkpad x220-amba 16 giga ramot, es átállok arra. Eddig a Thinkpad volt a MacBook Pro backupja, most a Mac a Thinkpad backupja, az Apple meg backuphatja.

Mivel jobb a regi thinkpad?

Lehet bele ramot tenni. :D

2 kedvelés

Jah, szerintem is b****k meg leginkabb, a napokban lattam par ilyen hasznalt x220-as gepet, fillerekert mennek az i7-es sandy-k is kb 40-50e, aztan telerakni rammal meg radobni egy linux-ot, a kovetekezo jopar evre megoldana a problemamat.

2 kedvelés

Az x230-asokbol ki lehet fogni IPS paneleseket is, akkor a szemedet sem akarod annyira kikaparni :D

X230-at ips-sel 8G rammal tegnap rendeltem céges használatra Dániából, US billentyűzettel 6 darabot.
219Euro volt darabja.

…hehe, IT-s humor.
Ez olyan, mint a félelem mérőeszköze: paraméter :slight_smile:

3 kedvelés

A legviccesebb, hogy a Thinkpad nem fagy le 8 giga rammal…

Mert a macbook igen?

@Flatline Nekem is ez az egy mizeriam van, hogy ansi keyboard kell.

1 kedvelés

Nekünk a US keyboard tökéletes, úgyis csak kollégák hazahurcibálós gépe lesz.

Igen, azert kellett cserelnem.

Nálam mondjuk fagyás nem volt, de a photoshop úgy felzabálta a 16 GB ramot, hogy minden taszkváltásnál strandlabdázni kezdett fél, egy percig. Igaz, volt egy 140 MPx-es kép, amit hiába csuktam be, csak a ps-ből való kilépés segített. Ilyet még nem láttam osx-en, a kettévágott dock ikonok meg hasonlók voltak, de ez meglepett. Az is igaz, hogy xp-nél sokszor csak az újraindítás oldotta meg a problémát ilyen esetekben, itt legalább azt nem kellett. :)(

De itta psaz igazan rossz. Mas alternativa szoba se johet?

Igen, az biztos, hogy a ps csak komp akart lenni. :) De azért egy unix alapú cucc ne hagyja már, hogy egy background státuszú taszk felzabálja, azért ez mégsem egy 3.1-es Windows, cooperative multitask-kal. :DDD

ps-t nem tudom kiváltani, sajnos.

1 kedvelés

Sajnos annak mar szigetes billentyuzete van. Az x20-as szeria az utolso, amin rendes billentyuzet van.

Tudom, azért vettem x220-at. :)