affinity photo Ennyire alkalmatlan profi munkara?
Igen, ez jó kérdés. Nagyon-nagyon sok jót olvasok róla. És imádom és használom is rendszeresen a programjaikat, de nem vagyok grafikus, így nekem ez nem munkaeszköz. Viszont a legújabb verziója elvileg támogatja a PSD megnyitását és mentését is. Tehát ha egy PSD fájlt nyitunk meg, akkor mentés gombra abba menti vissza. A kérdés persze, hogy mennyire kompatibilis ezután a Photoshoppal.
Azt nem tudom, nem ismerem. Aki anyagot kap más helyről, amivel tovább kell dolgozni, annak nincs nagyon más lehetősége. Én pl. szinte csak multiknak dolgozom, ott sokszor készen kapjuk az artworköket, amikből gyártani kell a kreatívokat. Múltkor kaptam egy psd-t, amibe nem embeddelve, hanem linkelve voltak bizonyos elemek, na azt nem hogy más programmal, de még a régebbi photoshopokkal is csak megnézésre lehetett megnyitni, szerkeszteni már nem tudtam, csak a cc2015 tudja kezelni. Na, ilyenek. Meg a legtöbb plugin, action, javascript, brush photoshop alá készül. Iparági szabvány.
Windowsra van 10 napos ingyenes próbaverziójuk. Macre nem tudom van-e.
Azert mas ligaban van mint a affinity, de tenyleg nagyon jo. Amatorkent en is azzal csinalom a legtobb cuccomat.
Igen, hát nekem tudni kell szerkeszteni minden egyes testrészét, effekteket, style-okat, vektorokat, esetleges 3D-s elemeket, nem megkerülhető a ps, sajnos.
Nem tartom kizártnak, hogy ezeket mind tudja.
Weboldalukról:
Full PSD Support
Accurate opening/saving of Adobe® Photoshop® PSD files
Open very large PSB files
Maintain layers, groups, gradients, blend modes, paths, masks and more
Take PSDs into Apple Motion and Final Cut Pro X
Open Files from Other Apps
Open PDFs, Adobe® Illustrator® files containing a PDF stream
Edit objects in their native form—shapes, text, images
SVG and EPS supported for vector designs
Illustrator objects, groups and effects maintained where possible
Open and edit Adobe® FreeHand® files (v9-11)
Embed and Place Artwork
Embed PSDs, Affinity Designer files and others as part of larger designs
Double-click to open and edit embedded designs and PSDs
Az SAP bizonyos körülények között rosszul számolja az árrést a számlán.
SAP bevezető cég válasza: Rosszul használjuk a szoftvert, van olyan ahol jól számolja, azt kell használni. :-P
Rettentő konstruktív társaság.
Rosszul fogod.
Ahhoz, hogy lehessen a smart objecteken lévő bármilyen effektet paraméterezni, minden! a photoshopban megtalálható effektet le kellett volna programozniuk, különben nem tudnád tovább szerkeszteni. Illetve eleve támogatnia kellene a smart objecteket, ilyet én nem találtam a leírásban. Ez pedig egy nagyon fontos része a ps-nek, hogy bizonyos korlátok között szabadon méretezhesd az elemeket, bármilyen effektet ki-be kapcsolhatsz, módosíthatsz. Ettől még ez lehet egy jó program, csak akinek összetettebb psd-i vannak, annak nem választható.
SAP egy kvadrága tákolt sz@r.
Nyugi, a NetSuite vagy a SalesForce sem (sokkal) jobb…
Annyi kiegészítéssel, hogy ezek nem lányok. Ez egy részlet a Shaolin Soccer című filmből.
Nem megerősített hír szerint az volt a vereség oka, hogy nem volt elég fűtött füves pálya, ezért a 21 fokban készülő válogatottat meglepte az andorrai 29 fokos meleg, ezért nem tudtak megfelelően teljesíteni. Egyértelmű, hogy sokkal több stadion kell, fűtött gyeppel. Azért ez mégsem járja, na. :)
Most vettem a cegnek 5 darab jatszos x230-at (i5-os 4Gb ram 300 hdd) brutto 240-ert 6 honap garival. :D Termeszetesen kapni fognak ssd-ket is.
Inditsd el az accessibility inspectort es azzal ki tudod szedni a szovegeket
Kissé eltúlzod a számokat. Az egyszemélyes államnak nem lett volna szabad beszállni a buliba, hol van erre példa Európában? Amit tesznek, az nem hiba, hanem bűn.
Biztató fejlemények (hogy legalább válaszoltak):
“T. Posta!
Május 10-én érkezett a termék, május 23-án küldtem meg a szükséges dokumentumokat, 25-től van „feldolgozás” alatt, ez ugyebár 3 hét, amit nagyon soknak tartok. Van-e bármilyen lehetőség (pl. személyes megjelenés) az ügyintézés meggyorsítására?
U.i. Azért „zaklatom” Önöket üzenettel, mert telefonszámuk nincs, ami érthető is.
köszönettel”
“Tisztelt XY
Nyilvántartásunk szerint a küldemény vámkezelése folyamatban van.
Kérjük szíves türelmét, mert jelenleg igen jelentős mértékben megemelkedett az országba beérkező (kimagasló részben rendelt árukat tartalmazó) küldemények száma, mely a teljes feldolgozási és vámkezelési folyamatot is meghosszabbítja.
A vámhatározat elkészülte után kézbesítésre küldjük a küldeményt az illetékes Kézbesítő hivatalhoz.
Üdvözlettel”
(név, cím a szerkesztőségben)
Attól nem eltekintve, hogy túlnyomó többségük nem valódi focista, csak díszlet a pályán.