Pont most olvastam erről, ez a Schrödinger-féle quantum-kódolás. Minél többet nézegeted, annál több hiba keletkezik benne. :)))) Bocsi!
Ma találtam egy megoldást arra, hogy mit csináljak akkor, ha a mögöttem jövő autós nem tartja be a követési távolságot és ezért stresszel. (Ráadásul egy olyan részen, ahol többször kellett hirtelen lassítanom).
Kétszer felkapcsoltam a hátsó ködlámpát egy másodpercre, el is tűnt utána…
Programozónk megoldása: kikommentelte az inkriminált sort.
Nem fut le, nem okoz bajt. ;-)
Itt meglepődtem már párszor, de sokszor itt sem indexelnek (nem csak bmw-sek, sokan)…
Kedvencem viszont amikor egy nagy talan bmw lámpája olyan, hogy ha fékezel, elég nehéz meglátni az indexet közben, mert alul-felül féklámpa, a közepén meg egy csík index…
Az unioban kotelezo.
De kivancsi leszek ezt hogyan ellenorzik majd.
Majd megallit a rendor, belenez az akkuba, es kiszagolja, hogy az bizony nem jovedeki ados villany, hanem lakossagi es jon az irgumburgum!
Na es mival az otthoni napellemmel vagy eppen a szelturbinaval. Kicsiket annyira nem draga epiteni az autohoz pedig mar pont eleg lehet.
Most kaptam egy mélt, hogy előrendelhetem az ájfón ikszet 380 ezer Ft-ért, háááromszáááznyóóócvanezeréééér, huhúúúú!
Eddig is tudtuk az árát, mi ezen a meglepő?
Tudtam, hogy drága lesz, de nem jegyeztem meg. Tudom, szerinted ez oké.
U.i. pl. a MacBook Pro is ilyen ütemben drágul?
Csapj le ra gyorsan, nehogy felvasaroljak eloled az osszeset… ez szerintem kihagyhatatlan ajanlat :D
Persze, de az alapgépek generációi között is van fejlődés, mégsem drágulnak ilyen ütemben.
U.i.: igazából tojok rá, de ez a drága, nem a használt iMac.
Nem olyan rossz az a windows ám.
Önszántamból használom már egy ideje és nincs vele bajom igazából. Sem melóban, sem otthon.
De aztán ha nagyon nem jön be a windows, akkor is lehet hackintosht hasznalni, vagy ha az nem pálya, akkor meg ugye ott van a linux, ha valakinek az a kényelmes.
En siman vettem volna X-et, de a merateivel problemaim vannak, igy rogton lecsaptam egy 8-asra. Majd jovore, ha lesz kisebb az uj designbol, talan veszek, ha nem, akkor maradok a hagyomanyos vonalon es 8s vagy valami hasonlo lesz belole.
Nem utálom, de nem (nagyon) ismerem, és nincs szükségem rá.
Régebben, még 10.3 előtti időkben tartottam egy winPC-t kompatibilitás (Office, Corel) végett, azon ment a levelezés és a számlázás, majd a számlázó átkerült VirtualBox alá, a Parallels-szel is kísérleteztem, azóta semmi. Meg egyszer volt egy tri-boot haklim.
Oké de akinek lapos kell annak lapos kell.
Én épp tegnap láttam egy ukrán város “OBI”-járat egy hirdetés, hogy 2017 Dec 27-re lehet rendelni náluk iPhone X-et. Még meg sem jelent, lehet olvasni pletykákat, hogy késik, lehet nem is lesz, de ez a hirdető tutira megy :)
apple.de 5-6 hetet ír szállításra, szerintem semmi extra probléma nincs itt a rendeléssel. Volt egy alapkészlet azt elpasszolták félóra alatt. most pedig marad ez az 5-6 hetes szállítás.
Az előbb előrendeltem az appban, dec 7-14. közé igazolták vissza.
Persze de ő magának veszi aki talán egy picit jobban érdeklődik az IT iránt.