azt nem tudom melyik topikban kellene elguhongnom, hogy nehany napja megallt a safari icloud syncem MBP vs mobil eszkozok viszonylatban, konkretan a telon es ipaden nem synceli be a mbp safari tablistajat, gepen latom mindket mobil eszkozet,
tanacstalansag, teljesen, igy napi husz-harminc atlagos update mennyiseg utan plane, (arrol mar ne beszeljunk, hogy egy vegleges verzio kiadasaval egy idoben jon a kovetkezo verzio betaja is:S)
OS verziok? Ha valahol felmentel macOS 10.13-ra vagy iOS 11-re, akkor mindenhol mashol is fel kell menned, kulonben bugzani fog az iCloud.
Nekem szépen syncel Mavericks, Yosemite és a High Sierra is egymás között a mobillal, mobilokkal is.
Ja, a fejlődés:
ez a gon, hogy en nem upgradeltem sehol,
10.12 van es iOS 10, ez a funkcio meg egyszercsak eltunt,(icloud beallitasokt minden eszkozon csekkoltam)
(soha nagyobb bajom ne legyen rovatunk)
Ma bent voltam a cégnél, és dögre kifagyott a Finder az rMBP-n, hiába relauncholtam x-szer. Utána már a Mailt is force quitelni kellett stb. Úgyhogy kinyomtan a p…ába, de még annyi volt benne, hogy levegyem a hangot minimumra, hogy ne legyen startup chime, mert azt utálom, mert még azt hiszik, hogy lefagyott, mint egy wines, és restartolni kell, de persze igen, és persze szégyellem. De halkítás ide vagy oda.
GOOOOONG
Mondd, hogy frissítettél! :)
A “startup chime”-ra vannak megoldások, még az ősrégiek is működnek.
a tököm tele van….
egy szimpla imovie fényképalbbumot akarok létrehozni, de az imovie egyre butább és butább. már a fotó-klippek időtartamát sem lehet megadni, vagy úgy eldugták, hogy a cupertinoi seggekben maradt.
visszafelé haladunk, ha már a fejlődés nem fenntartható
sd kartya olvasoval volt itt mar baja valakinek retina elotti MBPban?? utobbi idoben nem ismeri fel a kartyakat, ha igen akkor is eleg furcsan viselkedik, minap ramasoltam par mp3t, vissza is csekkoltak finderben mukodott, kocsiban ofkorsz nem ismerte fel a lejatszo, aztan mar a mbp sem a kartyat :SSSS ha frissen leformazom fat32 re (csajos gepen vindozon) akkor megint latja,
most nem regelem el, hogy bluetooth is f.szan mukodik a masik autoban, de leginkabb hol igen hol nem, aztan telo reset, device list clean, aztan repair, szoval az is zsir, es meg mindig nem indult ujra a safari szinkrozas a geprol a mobile cuccok iranyaban (semmi nincs frissitve, minden mukodott ) szoval lehet nyitni egy tele a to.om az appleval topikot?!!
Tedd fel az updateket :)
kezdem azt hinni, hogy valosak azok az alhiresztelesek miszerint az updatekkor kuldenek egy ‘ronto’ csomagot is a regebbi verziokra :DDDD
Egy felejtheto minosegu USB-s kartyaolvaso van benne. Tul sok szoftveres elcseszheto dolog nincs az eszkozben. Tuti, hogy a kartyanak garantaltan semmilyen baja nincs? Minden sectora epp es sertetlen?
tobb kartyaval is ezt csinalja, es rengeteg fele adapterrel,
gyari sandisktol, alis micro sd ig, mar ami fellelheto itthon azt mindent kiprobaltam szinte,
youtubon talalt “kartya olvaso tisztitas konyhai torlopapir es alkohol segitsegevel” eljarast is lefolytattam,
en mar nem tudom formazni kartyat mert nem latja (egyiket sem) ellenben ahoy irtam is ha winen leformazodik akkor latja gepem es masolni is tudok ra,
kesz feladom,
a bal also sarokban a safari logo feketefeherben
one more thing: location service durvan lekorlatozva (ertsd csak bizonyos programok kb 4-5, csak akkor ha futnak), erre ma miutan betertem a helyi hires csokoldaeboltba, 1 ora mulva itthon a facebook mer headlineba dobta ugyan annk a bolnak a hirdeteset/oldalat
Ezzel a screenshottal mi a baj?
Google maps futhat a haterben? Maps kepes logolni mindig merre jarsz.
hogy a handoff meg az eletben nem volt aktivalva ;)
lehet az lesz a ludas, mert alapbol kilovom amikor nem hasznalom, ez most lehet elmaradt, de ma volt reggel egy resetem is (ugye bluetooth beallitas miatt), az miert nyit vissza minden appot :S
reset visszanyit minden appot? ezt nem ertem