Dühöngőcske

legutobb tegnap hasznaltam a google mapsot, csak homeval kileptem, nem zartam be (szokasommal ellentetben), ma reggel a kocsiban nyomtam egy resetet mert a telo nem birt parosodni az auto bt rendszerevel, es delutan a maps ledetektalt a csokiboltban amire a facebook azonnal raugrott. ezek szerint a reset nem zarja/ta be az appokat

Az appok nem indulnak el maguktol (reboot utan sem, technikailag megoldhatatlan feladat). A multitaskra nem engedelyezett appok nem tudnak 10 percnel tovabb a hatterben maradni. A csokibolt mashogy “ugrott rad”. Vegtelen +1 lehetoseg van arra, hogy kovetni lehessen.

1 kedvelés

tudom, hogy vegtelen a lehetoseg (pont ezert van tiltva minden), kerdes, hogy akkor a tiltasok ellenere melyik kovet,

De amugy szereted a csokit? 😂

Ui.: en facebookban folyamatosan samsung reklamot kapok a steam meg megallas nelkul pc-s jatekot reklamoz nekem (egy olyan fiok amivel soha nem leptem meg be csak mac-rol).

Ó, ezt nálam rendszeresen eljátssza az MBP, amikor nem felejtem el, a külső kártyaolvasót használom, különben hiába unmount-olom szabályosan, sokszor nem ismeri fel többé a Nikon. :(

kosz megnyugtattal, hogy nem vagyok amnyira hulye es ugy nez ki ez nem hw hiba.
(en nem nagyon merem berakni az sd kartyat a fenykepezobol)

Miért kell kivenni a kártyát?

mert nem mindig van kedvem megkeresni a kabelt :wink:

van egy screenshotom a wines geprol ami felismeri a kartyat, amit a mbp nem amivel ramasoltam a fileket, a ket rejtett mappa az ugy normalis hozzaertok szerint??

Igen, normalis.

1 kedvelés

Tegyél a Macre egy “CleanEject” programot, azon keresztül dobasd ki a kártyát, az letörli a naplózott file-rendszer és a kereső okozta többletet.

1 kedvelés

koszi, errol sosem hallottam meg, pedig a Garmint is eppen ma frissitgettem;) (a gugli egy “Garminos” oldalra vitt a celaneject ugyeben)

Vah…

Kicsit kivagyok a c+±szal… Arduinora programoznék, de ez a durva tipusosság eléggé felemészt…

A másik, hogy az Arduino ide nagyon kényelmetlen…

Megpróbáltam VS Code-ba is belerakni, megy is, de nagyon lassú minden feltöltés… És nem is a fordtás idejével van baj, mert az eléggé rendben van, hanem várni arra a szerencsétlen java-s túlra, hogy csináljon végre valamit…

Azt hittem, hogy nem lesz lassú a java egy i7-es gépen, de az. Az Arduino ide is lassan indul, de az legalább utána gyorsan tölt fel…

iphone 6 lockscreen
a megfejtéseker küldjétek a applesupportnak,mert ők nm tudtak vele mit kezdeni

Ezt nekem is csinalja egy-ket hete. Teljesen randomban talan az utolso vagy azelotti kicsi update ota.

az jó, akkor nem vagyok marslakó.
mondjuk én nem tudtam reprodukálni

bzmg eladom az összes ■■■■ és nemszar, hanem fos apple cuccot itthon. ez qrva mbp elvelejti minden felébredéskor a billentyűzet/trackpad/egér beállításokat. mindigbzmgmindig!
a telefonom használhatatlan, az ipad-emnek egy év garania után elment a wifi antennája, ésatöbbi ésatöbbi. protestánsból átmegyek apple ellenessé

1 kedvelés

Nekem ma az iCloud acc-om bolondult meg a MBP-n. Nem lépett ki, de nem is volt bejelentkezve. Végignyálaztam az összes (lépj ki, töröld le…restart) variációt, de tök felejtős volt minden.
Odáig fajult a dolog, hogy backup-ból full restore.

keszuljetek!!
Sala menjel be nyugtatoert a patikushoz vagy regisztralj vateran :slight_smile:

Közben ezt is javították, ugyanazon a néven van kint 2 update is, csak az utóbbi már a build numbert is módosítja. Amúgy cselesek, mert először azt hittem nem ment fel rendesen az első update, és még egyszer le akarja tölteni :D

na csakhogy egyertelmu legyen :))
szerintem sala cuccai a “serult” kategoriba kerulnek fel a vaterara miutan megkuzd a build numberek osszehasonlitgatasaval :DDDDD