Nekem az elso update is megvaltoztatta a build numbert. Viszont nem tudom, hogy van-e masodik update. De mivel korabban sokszor volt olyan, hogy 1-1 update sokszor felment, igy en ezt is felirom ugyonannak a bugnak.
ne is foglalkozz vele, majd holnap jon egy frissites, vagy ketto :))))))
nem használok highsierrt.
mekem a tátra magas
A telefonom megőrült. (6s plus)
42%on volt az akksi, megnyitottam a messengert, leugrott 21%ra. Nyomogattam a telefont kb 10percig még, majd 18%on kikapcsoltam. 3órával később bekapcsoltam, 39%-ot mutatott, majd kb másodpercenként elindult lefele, egészen 34-ig. WTF, ilyen még nem volt soha, most kezdjek aggódni?
Es inkabb tunik akkuhibanak. Ha sok ciklus van benne, ez kb termeszetes.
Azt hittem a hideg miatt van, de akkor lehet tényleg akksi gond? Pár hete volt 200 körül a ciklusszámláló, bár igazából iOS 10-en még semmi baja nem volt, a 11 tette be neki a kaput… 1 fotó készítése volt -5%, a 11.1 kicsit javított rajta, de még mindig sz@r
A hideg is okozhat parat, kb az lenne a legjobb a telefonnak, ha telen senki se vinne ki a szabad levegore
coconutBattery nézd meg az aksi kondíciót amikor gépre dugod, előtte egyszer 0-ázd ki teljesen majd egyben töltsd fel teljesen. ez nem OS függő.
Rendben, kipróbálom, bár nekem ez a coconut a gépemen össze-vissza mér.
Nekem soha nem mért össze.vissza egy gépemen sem.
1hónapos MBP-n tegnap előtt 100%-os volt az akksi állapota, tegnap reggel 99%, majd este 99.4%.
Ez teljesen normális. Ez simán mérési hiba hátáron belül is lehet, de attól is függ éppen mennyire volt lemerülve az akku.
Általában éjszaka mindig töltőn van, mert napközben egyetemen lemerül kb 20-30%ra. Így napi egy töltés sokszor előfordul, bár munkahelyen töltőről nyomatom végig, meg otthon is néha, amikor külső monitorra kötöm.
Nem fogok semmit sem bedugva hagyni :)
Ez a ki-be kapcsolgatás mondjuk nem túl kényelmes,( csak lehajtom általában a gépet, aztán ha kell kinyitom), ennek talán akkor van értelme, ha több napig nem akarom használni. A wifi kilövést viszont lehet kipróbálom, mert rohadt idegesítő, hogy ha külső monitoron vagyok, és alszik a gép, akkor is pl egy messenger üzenet fel tudja ébreszteni a monitort is sleepből, így azt is ki kell kapcsolni még akkor is ha csak pár órára szerettem volna “pihentetni”.
Akkor majd csinálok egy új mérést, azt hittem ezek mindig ugyanolyan értéket adnak ki, nincs eltérés két mérés között. :)
Ezt belehet allitani alvas kozben idonkent ellenorize e az emailt es hasonlokat nem? Rendszerbeallitasok/energia…
Telefon frissült iOS 11.2-re, de az Xcode-ot persze nem sikerült a kedves Apple-nek frissíteni, úgyhogy most nem tudok buildelni a telefonomra, csak akkor ha leszedem az Xcode-bétát. Évi 100€-ért kicsit többet várna az ember…
A simulator meg nem opció, mert kamerát is használ az app. Egyre több a bug, és egyre rosszabb a developer support :(
A betaval meg visszadobjak az iTunesConnectre bekuldott ipat :D zsenialis. Mar varom a levelet, amiben leirjak, hogy holnaputantol januarig zarva lesz a store.
Ma amennyi rosszat olvastam az Appleről, kijelentések, hogy új korszak kezdődött. Nem jó irányban.
Mondjuk az almamagon az elmult 1,5-2 honap semmirol nem szolt csak az apple lehordasarol. Mi lenne ha egy windowsos forum lenne 😂.