Az az igazság, hogy attól függetlenül, hogy nekem még mindig megfelelő akár a rendszert akár a hardvert nézve, attól még én is nagyon dühös vagyok rájuk az elmúlt időszakban nyújtottakhoz képest. Remélem ráeszmélnek arra, hogy fontosabb a biztonság és stabilitás, mint az új feature-ök. Viszont azt is értem, hogy ha meg nincs új ficsőr, akkor meg esnek a részvények. És ez utóbbi sem tesz jót sem nekik, sem nekünk. Ez sajnos ilyen patt helyzet.
Ha az eszközöket munkára használod, akkor rohadtul nem mindegy milyen hintában ülsz…
S ahogy olvasom itt-ott, rohadtul szarnak ott a mi (vásárlók) bajainkra, gondjainkra. Megvettük, kifizettük…
Az egész már egy olyan túlélésre játszik, hogyha becsődöl a kompLYúter-gyártás, akkor még ott a telefon. De ha az is becsődöl akkor még ott az önvezető-szoftver… utána meg ismét jön más.
Ez régen így volt… Az utóbbi 1-2 hónapban többet látom a terminal ablakát mint az elmúlt 22 évben összesen.
Erre gondoltál szerintem win szerű registry bütykölés alatt:
/System/Library ( OS specifikus cuccok)
/Library (rendszerszintű beállítások érvényesen minden userre)
~/Library (user specifikus egyéni beállítások)
Azert az megvan, hogy nagyon keves foglalkozik ugyan azzal mint amivel megalakult. Ez teljesen normalis, sot aki nem kepes erre azok szoktak csodbe menni.
Ok, alkalmazkodjon a piachoz, de az nem = a rosszabb minoseg elfogadasaval :( jonne ki ritkabban os frissites vagy hw frissites csak mukodne problema mentesen es senkit nem erdekelne h kozben hol jar a mobil piacon
B+. Megjelent ugye szombaton az iOS11, de a stable Xcode nem ment vele, igy a fejleszto nem tud tesztelni deviceon. Ma megjelent az Xcode 9.2, azzal az iTunesConnect visszadobja a feltoltest, hogy ne hasznalj betat. SZANALOM. Talaltam egy forumbejegyzest, ami alapjan az a baj, hogy az Info.plist-ben, az XCode build numbernel bennmaradt a betat jelzo ‘b’ flag. Tehat, DTXcodeBuild erteket kell 9C40b-rol 9C40-re modositani. LOLLER!
Azt hittem az iOS11.2 megjelenése után ezt nem lehet már überelni, de bebizonyították, hogy még mindig lehet :D
4órája ez megy az új Xcode-ban. Zseniális… (valami beragadhatott nála, mert a Device Support mappában az általában ~2GB nagyságú fájl helyett most 402kb-s )
Nekem van, hogy wifin keresztül nem akarja felismerni, hogy fel van oldva a telefon. Ilyenkor az működött, hogy kábelre vissza, majd miután kimunkálta magát, utána wifi debug ki majd vissza be. De 1 hét után megint elszaródott. iPhone 5S-sel csinálja ezt, de nem a legfrissebb iOS11-el.
Loddle inditad el ujra. Elkepzelheto, hogy az Apple serverei terheltek es nem tudja letolteni a devicesuporthoz kello dolgokat
kb már 10x kilőttem :D Gépet, telefont, xcode-ot újraindítottam, device support fájlokat töröltem, elvileg kéne mennie, de nem tölt semmit, látszik az állapotjelzőn is ha rákattintok.
közben a simulatorban lefuttattam az appot és így most magához tért, elkezdte tölteni :)
akkor lodd le az apple servert is vegre;)
Irtam is az idevago topicba, hogy valoszinusithetoen hotagulas okozta fizikalis zajkeltesrol lehet szo…
Imadom, amikor valami kovetkezetesen es rendben mukodik. Java brozer plugint kell hasznalnom. (tudom, de akkor is kell). Elso korben nezzuk meg, hogy mi van a System Preferences/Java/Updates alatt, hatha nem a megfelelo verzio:
Kiderult, hogy ez a szuper latest and greatest verzioja mindannak amire szuksegem van. Noszahat, latogassuk meg az oldalt (persze, miutan engedelyeztuk a Java futtatasat az oldalon):
Ez aszondja, hogy regi. Hurra. Nyomjuk meg az update gombot:
Telepitsd fel, azt ami fel van rakva!
Mi is van akkor felrakva?
Googleban “check java version” majd rakattintok a verify java version linkre.
Miert is a google.hu szamara kell engedelyeznem a java futtatast, ha a java.com-on vagyok?
Na, ha kezzel bemasolom a Google linket, akkor rendben a java.com -on kell engednem a javat, ha ott engedem, akkor ujra megkapom a regi a java verzio ablakot, node megnyomtam a latert, csak hogy kideruljon mi van felrakva:
Hat a megfelelo verzio!
gratulalok! ![]()
Mindig is mondtam, hogy hulladék a java…
Nem a Java a hulladék, vagy nem csak.
Fentebb (#457 június 30.) is megjegyeztem: én javás nyomdai portálra töltök fel, panaszkodik a verzióra = letiltja a futtatást, pedig a legfrissebb van fenn. SnowLeo alatt rendesen ment, Yosemite és El Capitan alatt nem.
Sosem szerettem a java-t, mindig lassú volt nekem. (Nem, nem a géppel van a baj, i7-en 12giga rammal ugyan úgy lassan indul az arduino ide, mint ahogy megtapasztaltam korábban is más programokkal. Ha meg VS Code-on keresztül akarok fordtani rá, mindig van egy hosszú várakozás a tényleges fordítás közt, és a gombnyomás közt…)
Amúgy manapság már alig van különbség időben java kód és valami natív (pl c++ kód) futtatása között, nagyon régen volt az amikor még teljesítménybeli problémák voltak a java-val.