Nekem a múlt hónap amikor próbáltam, nem tűnik olyan régnek…
több mint 10éve nincs gond fele, a JVM nagyon jól optimalizálva van már, nyilván egy vadászrepülő vezérlését nem javában írják (nem is c++ ban), de gyakorlatilag bárhol máshol teljesen elfogadható a teljesítmény
Mint mondtam, nekem nem megfelelő. Sajnos még nem találtam másik értelmes megoldást, hogy kiváltsam az arduino ide-t. Más esetben pedig egyáltalán nem használok java alapú appokat
Fejem, amikor főnök kitalálja, hogy azt a 74 darab win 2012R2 szervert frissítsem win 2016-ra ünnepek alatt…
Csak elinditod a letoltest es automatan megcsinalja nem? :)
Ha csak annyi lenne akkor sz@rnék rá, de servert amúgy sem szokás verzióváltás miatt updatelni, mert csak baj lesz vele, hanem inkább új telepítés konfig+ egyebek. Namost ez 74 virtuálszerver esetében kissé macerás, van benne néhány exchange, mssql, rdp és egyéb nyalánkságok. Egyszóval tőszopás.
Egyedül vagy erre a 74 szerverre?
Jaja. Hálózatos/linuxos kolléga nem nagyon tud hozzászagolni a témához.
6 domain, forestben különböző trustokkal, virtualizációt kiszolgáló citrixet is frissíteni kéne, ehh…Főnök made my day.
Részvét:-/ Nem lehet elmagyarázni neki, hogy ez egy hosszabb folyamat, és el fog tartani egy jó darabig?
Elmagyaráztam neki, hogy hogyan fog ez megtörténni és bizonyosan nem ünnepek alatt.
Csinálok egy alaptelepítést win2016-ról, azt klónozom majd tovább, utána domainbeléptetések, minden fityf@sz beállítása, amikor kész, adatmigráció a régi szerverekről és amikor már megy egymás mellett a két rendszer önállóan, na akkor lesz átállás. Saccra februárban tokkal vonóval.
Vagy akasszon le valahonnan pár szakembert akik pár milláért megcsinálják neki januárig.
Nem örült.
Hát ha örül, ha nem, nem úgy megy az, ahogy elképzelte…
Alacsony a kerítés…
Részvétem, ez kemény lesz.
Nyilvan, ha korabban ezt irta bele egy fileba, akkor ha meg kell jeleniteni akkor szinten ezt fogja tudni megjeleniteni. Szoval nem fog eltunni ez innen, csak ha torlod a historyt.
Miert nem hétfő volt?;)
Arra valami, hogy a text edit szetfagy???:SSSSSSSSSSSS
100% cpu fogyasztas, no answer,
egy szimpla save utan, folyamatosan,
kosz apple!!!
plist fileokat torolted?
koszi az otletet,
kb 6 force quite utan erot vett magan, most mukodik es mentesnel sem fagy szejjel,
lehet csak rossz hete volt csorinak (csak hogy nagyoktol idezzek)
http://imagazin.hu/phil-schiller-az-ios-es-bugokrol-rossz-hetunk-volt/
Csak 1 db SELECT * is havi szinten 23GB felesleges olvasást okoz a MySQL adatbázisban. Havi 2TB olvasási adatforgalom van az egyébként 40MB-os webshop adatbázisunkban.
Állítólag mostmár tényleg kiszedik a SELECT *-okat, majd január végére.
Elbíbelődtem kicsit ezzel a kártya felismerési mizériával, egy biztos megoldást találtam, ami nálam legalábbis működik (mbp2012>nikon d90): előbb bekapcsolom a vázat és csak utána dugom bele a kártyát, ez működik, nem reklamál, nem kell ki-be tolni, meg formázni. Ki tudja, hátha. :)
Koszi, hogy idot szakitottal ra. A fenykepezobol meg megoldom, a nehezebb az autoban hasznalt sd kartya amire pakolkm a hallgatni valot. De a clean eject app eddig jo megoldasnak nez ki.