Dühöngőcske

szerintem 120-130 lesz az itthoni ara inkabb.

Es dragaim, ez a fjucsorholabda a Siri nenin kivul tud meg valamit felmutatni?? (a handras fele szifonnal felvett rohej videot hagyjuk, bar o is ekszkuzalt a video hangminosege miatt)

Miért nem lehet egyszerűen beállítani 802.1x autentikációt Macen? Windows / Linux teljesen egyszerű, Macen meg logikátlan és bonyolult… Napok óta szívből vele.

Szimplán nem szeretem a nyerészkedő embereket.

Én igen. Majd július végén, akkor megyünk ki egy hónapra nyaralni.

En meg sohasem talaltam olyan termek elado ceggel vagy maganemberrel aki ne nyereszkedett volna.

Kenyeret, benzint mennyiert veszed??

Hmm, a benzin olcsóbb ma már. Sokkal.

Azért mikor kiderül, hogy az SAP termékkersője nem több mint egy LIKE ‘%terméknév%’ és egy ORDER BY terméknév. X millióért.

Egy picit jobban is megerőltethetnék magukat. Gyakorlatilag sosem talaja meg azt, amit keresünk.

Kenyeret évek óta nem veszünk, benzint se mert diesel az autónk.
Egyébként értem én hogy mire célzol, csak épp két teljesen más dologról beszélünk.

Ne menjunk bele de az apple termekek mindegyike tul van arazva. Magyatul ok alapbol nyereszkednek. Nem keveset. Szerintem jobb ezen tullepned.

Igazabol minden markas cucc tul van arazva nem csak az apple.

2 kedvelés

Nezd meg inkabb a logokat a szerveren. Tekintve, hogy az az OS verzio mar nem frissul, magatol elromlani meg nem tud, igy inkabb a szerveren valtozott valami.

Kozben mar latom, hogy Yahoo mailrol lesz szo, mert tobb helyrol, tobb fajta mail klienssel kezdtunk el kapni ilyen reportokat az ugyfelektol. A kliensek kozott The Battol kezdve, a Thunderbirdon at minden van.

Ez nem az Apple sara. Egyszeruen ■■■■ a szabvany (en hiaba orditok itt honapok ota, hogy az USB-C a leheto legszarabb valasztas lett). USB-C-n alternate modban HDMI-bol csak 1.4 jon ki, ami nem tud 4k/30Hz-nal tobbet: https://en.wikipedia.org/wiki/USB-C#Alternate_Mode_partner_specifications Tehat nem veszunk kozvetlenul USB-C - HDMI atalakitot, mert a gyarto nem fogja elmondani, hogy ebbe mit epitett bele. Ha 4K-t akarsz kihozni USB-C-bol HDMI iranyaba, akkor vasarolsz egy USB-C DP Alternate Mode kabelt, ezzel DisplayPort 1.4 modba kapcsoltad az USB-C portodat (es lett egy DP lyukad), majd erre raakasztassz egy DP-HDMI atalakitot, mert igy kijohet belole a HDMI 2.0. Thats all.

5 kedvelés

Ha ebben belul USB Type C - DP es egy DP - HDMI atalakito van elrejtve, akkor fogja tudni. Ha csak egy USB Type C - HDMI, akkor nem. Szet kell szedni, meg kell nezni milyen chipek vannak benne es akkor kiderul.

Rakok ossze gepet, gondoltam nezek firmware updatet. Mit ir az alaplap aktualis verzionak? Ezt: E7B46IMS.110
Mibol lehet valogatni a vendor weboldalan? Ezekbol: 7B46v12, 7B46v11, 7B46v10
Hasonlit? Nem.

Akkor nezzuk a biosok datumat, hatha az segit. Mit ir a lap? Ezt: 10/27/2017
Mi szerepel a gyartonal? Ezek: 2017-08-29, 2017-10-30, 2017-12-25

Van hasonlo? Nincs

2 kedvelés

Sziasztok!

Most regisztráltam csak az oldalra, mert tanácstalan vagyok. Nem tudom, hogy jó helyre írok-e, de dühös vagyok és ez elvileg dühöngőcske… Szóval az történt, hogy nemrég vettem egy macbook prot, amin eredetileg Sierra volt, de felfrissítettem High Sierrára. Szerintem nagyjából ezt követően a youtube videók teljes képernyős módban elkezdtek remegni. Nagyon gyakran berezonál és olyankor full screen-ben nézhetetlen. Azóta telepítettem Flash playert, amit a rendszerbeállítások alatt aktívnak mutat. (NPAPI Plug-in version 28.0.0.161 is installed, PPAPI Plug-in version 28.0.0.161 is installed.) A plugin mindegy, hogy be van kapcsolva a safariban vagy sem, mindenhogy berezeg a kép. Sőt gyakra zavarosabb is, mintha nem HD-re lenne állítva, pedig azon van. Marhára idegesítő a dolog! Előfordult már ez a probléma másnál is? Van esetleg erre valami megoldás? Segítségeteket, ötleiteket előre is köszönöm!

Javasolnek egy clean installt, (ments le mindent a geprol elotte). Plusz mondanam meg, hogy a flasht ugy ahogy van felejtsd el, semmit nem old meg (plane nem youtube problemat akik ugyan nem egyszeruen de nehany eve sikeresen elhagytak a flasht), de legalabb ugy ■■■■ ahogy van. (nem tudom milyen idos vagy, miota figyeled esetleg az apple tenykedeset, az egykori allapito fovezer evken keresztul ekezte anno -jogosan- a flasht es hagyta le az oprendszerbol elsokent amint lehetett),
Clean installhoz gugli ban talalsz egyszeru leirasokat vagy itt segitseget ha elakadsz.

megj: a forumotor kipontozza ha csunyan beszelek (f.ck csak magyarul -bocs;)))

Ügyfél hozott egy MB Pro 2013-as gépet
frissítés közben lehalt valami Unable to write target hibával.
Ok, nézzük safe módban. Nem bootol be, folyamatosan restartol.
Internet recovery letölti amit le kell, elindul, majd lehal olyan hibával, hogy nincs elég disk space.
Ok, restart, internet recovery, terminal, nézem van 18G üres hely, de szabadságharcosok vagyunk tulaj instrukciói alapján felszabadítok +30g tárhelyet. df -h parancsra nézem, nem lett több az üres hely 2 bittel sem.
Disk utility is azt jelzi, csak 18G üres hely ven.
Mi a fene van ezzel? SSD kiszed, adatok lement. SSD vissza, internet recovery, disk utility, erase.
Kiírja, hogy ok, megtörtént.
Majd nézem disk infót, ugyanúgy 18G szabad hely. Duplawétéef, benéztem volna és másra nyomtam? Próba újra, ugyanaz az eredmény.
Ok, nem keseredünk el, Partition HFS±ra
Siker, üres az ssd.
Partition apf encryptedre, nem siker, Unknown error occured.
Nézem disk infót, ott viszont jónak látja.
Tolja meg már az applet is egy taliga aprómajom hátulról síkosító nélkül… Egyre nagyobb bughalmazt adnak ki.