Dühöngőcske

Ezt magyarázom, hogy legutóbb mikor próbáltam ezt, nem ment.
Nem tudom miért.

Van egy Saffire Pro 24 DSP hangkártyám. Vélhetően meghalt benne a firewire chip, mivel nem jelenik meg a FireWire csatlakozást jelző LED. Persze próbáltam más kábellel, legfrisebb szoftverrel próbálkoztam, próbáltam a régi Macbook pro 2007-es gépen is, amellyel korábban használtam semmi.
De a lényeg az, hogy feltelepítettem a 2015-ös legfrisebb rendszerű MBP-re és utána nem indult el a rendszer. Pedig azt írják, hogy 100% kompatibilis a szoftver és a hardware is ezen a rendszeren. Szerencsére ment a revocery mód és ott terminál segítségével sikerült volna eltávolítanom a hibás szoftvert, de a Focusrite oldalán lévő leírás, hogy mit kell eltávolítani hibás volt. És a legfontosabb Saffire.kext fájl helyét rossz helyen jelezték. Ráadásul azt írták mellé, hogy csak akkor kell eltávolítani, ha létezik… Szóval jó 1 óra alatt jöttem rá a hibára és találtam meg az extensiont és töröltem le. És persze utána gond nélkül indult a gépem…
Lehet inkább kidobom a hangkártyát a francba ezek után! Grrr

2 kedvelés

@bfecka most úgy jártam, mint te: nekem is az egyik billentyűt alig lehet benyomni (enter), mert szerintem valami alá szorult. ha kicsit rángatom a gépet, meg nyomkodom akkor kijön alóla, de egy nappal később megint rossz lesz. majd megpróbálom a sűrített levegős kifújást, a kalapácsot egyelőre még hagyom :D

1 kedvelés

Nem lesz az keves? Mar minimum vard meg az uj mac pro-t ;)

1 kedvelés

Most megjavult. 2napja jó. Ha megint rossz lesz, bemegyek a boltba és rájuk borítom az asztalt. Szerencsére még garis, de ezek után tuti veszek applecare-t, 700$ a rohadt billentyűzet cseréje, lol.

A picsába:

Rohadjon meg az apple, az első szériás apple watch támogatását abba hagyta! 3 évig támogatta az óráját.

Latod, mint fejleszto, csodalkozom, hogy egyaltalan eddig tamogatta. Az S2 sokkal gordulekenyebben hasznalhato, az S3 utan pedig azt mondom, hogy soha nem lett volna szabad kiadnia se az S0, se az S1, se az S2 sorozatokat. Az S3-nak kellett volna az elso oranak lennie. Viszont, mint vasarlo, azt mondom, hogy dogoljon meg. Ugyonezt mondom, a 2011-es i7-es iMacem supportjanak megszuntetese miatt. Gyakorlatilag, a kb 13 ezres GB pontszammal es SSD-vel, ez a gep meg mindig eleg lenne boven mindenre. Ugyonakkor ezt is megertem, mert az OpenGL elhagyasaval sokat tisztulna a kod. Viszont az mar kiderult, hogy nem hagytak el az OpenGL-t (tehat duplan dogoljenek meg).

3 kedvelés

és ma reggel bedugtam fülesemet a laptopba, jelentem a b&w p5 baloldala le van hajtva… Hát bazd…

Kénytelen leszek a következő szériánál újat venni :/

Ez nem akkora meglepetés nekem…
Szerinted miért mentem át windowsra?:-D

Valts vissza macra mert a wined olyan gyors mar, hogy 3x posztolsz ;)

Ezt az osszehasonlitast ki csinalta? A seinheiser csunyan le van arazva. 100£t nincs sehol. Az is inkabb 200 korul mozog. De ha megis akkor kernek egy linket ;)

hahaha, törlöm őket:-D

Ott a webcím a tetején.

Na ja a wines tamogatas sokkal jobb 😂

Ilyen sennim volt, jojo de a p5 sokkal kenyelmesebb. Most elsosorban dj-re kell, arra pedig rendeltem egy aiaiai-t.

Ah, már milliószor elmondtam, azóta sem változott. -> Macbook 4,1-re max 10.7.5-ig megy OS X.
ez 2012 októberében jött ki. Aztán leálltak. Windows simán rámegy, nem is vészesen szarul (inkább használtam lassú de friss os-t, appokat).

Az meg, hogy nem lehetett frissíteni az os-t, magával hozta, hogy a rajta levő programokat sem egy idő után. Az utolsó csepp az volt, amikor a chrome leállt a támogatásával…

Kb. hasonlo Asus laptopon (2.33GHz C2D, 4GB RAM), SSD-vel, igen jol megy a Windows 10 + Off 2016 + IE Edge kombo.