Igen, ez lett volna a cél, sorry ha nem volt egyértelmű, mondjuk sok helyen amiket kommentelnek emberek… szvsz az Apple és a green szavakat már egy mondatban használni is paradoxon, kb. olyan mint Májliszájrusz kedvenc Kant tézisei. :)
Töltő nélküli notebookokat látok a jövőben, és egér valamint billentyűzet nélküli iMaceket. Minek, mán a múltkor is adtunk egyet. :P
ujabb ‘ficsorre’ leltem ma (ill mar nem ma de ma bizonyosodtam meg a letezeserol:DDDD
bejovo telefon hivas, iOS Viber hivaskent jelzi az utoljara hivott kontakttal (kimeno hivas volt;), macOS rendesen jelzi a hivott felet.
erdekesdezso :DDD
na matol a telefon megint ugy gondolta, hogy heic fileket kuld a gepre AirDroppon, az elmult par hetben mukodott normalisan (jpgt kuldott), ez is egy uj ficsor lesz azt hiszem, hogy magatol valtoztatja a beallitasokat, csak meg nem sikerult megszoknom,
Ma kaptam kb 50Gb anyagot, amit a jokepesseguek a mega.nz-re toltottek fel. A jo edes ****** hogy csak chrome-bol (+addon) lehet letolteni es hiaba allitod at a defult download foldert akkor a systemre tolti es a vegen helyezi at a cel mappaba… Meg rendet is rakhattam a sys driveon…
Ettol fuggetlenul mi rak van hogy a net egyre nagyobb szazaleka chrome priority???
a lehetosegekhez merten mindenhogy probaltam megkerni ez a k(urva)edves rendszert, hogy lesz szives gridre rendezni a mappakat/fajlokat, nem megy neki, valami otlet?
Ugyan nem tudom megnezni a kepeidet nagyban, de a masodik kepen tokeletesen latszik, hogy gridre van rendezve. Huzd kozelebb oket, ha nem akarod a lyukakat, illetve rendezd barmi szerint es akkor sem lesznek lyukak. Gridre rendezes nem tunteti el a lyukakat (meg is orulnek, ha a desktopon pl nem rakhatnek akarhova egy ikont).
Ez mindig igy mukodott. Rendezd nev szerint, es eltunnek a lyukak. Addig pedig nem hiszem el, hogy nem tunnek el, ameddig nem raksz fel olyan screenshotot, ahol latszik, hogy nev szerint van rendezve es lyukak is vannak. Ikon nezetben ennek az eleresehez az kell, hogy a groupping None, a sort by pedig Name legyen.
Nade, itt jelzi is, hogy nem a defaultot hasznalja. Gondolom, korabban ebben a folderben atallitottad. Nyomd meg a restore to defaultsot es bumm, ez is defualts lesz.