Dühöngőcske

Köszi, én is próbálgatom, de állandóan permission hibával leáll. A belső hálózaton szeretnék menteni (nem direkt gépre kötött hdd-re) ezt a jogosultság hibát eddig sehogy nem sikerült megoldanom.

2 hónapos fényképezőgépemnek még mindig nincsen raw támogatása mac os alatt! De most megnéztem és még féléves gépek sincsenek benne!

Ismet jol sikerult a Safari frissites… Hiaba nyomkodom a file feltoltese gombokat, nem mukodik.
Koszi

Az nalam mukodik. Hol nem megy? A weboldal fejlesztojet tajekoztattad mar? :D

ez sajnos egy több, mint fél éves hiba már. szívok vele én is legalább november óta.
os 10.14.6, safari 14.0.2
sokaknál az volt a megoldás, hogy friss telepítést csináltak, vagy nem frissítették a safrit.

Nem publikus site, special registration szukseges az oldal megtekintesehez/hasznalatahoz. A legutobbi frissites elott tokeletesen mukodott, azota nem…
Ertesitettem-e az oldal fejlesztojet?? …egy magyar “hatosagrol” van szo, gondolom sejtheted mennyire izgatja a "kis"ember nyugje oket… ;-)

Csak kellett “duhongeni”… Maris jott egy update ami megoldotta a problemat. Voi la, s mar mukodik is…

nem duhongenek, csak kulturban bosszankodva kerdezem, tenyleg semmi megoldas arra, hogy ne induljon el a 2016+ macbook barmelyik bill lenyomasara? (a fedlap felnyitas egyebkent meg, ok, de igy billt sem lehet takaritani, hiaba lovom le a gepet:S)

Probalok visszaemlekezni, mert rovid ideig volt 2016-os 15” MBP-m (viszont hamar tuladtam rajta)
Nekem ugy remlik, hogy nem csinalt ilyet.
Ez valami egyedi feature lehet :-)

kikapcsolt állapotból is beindul, vagy csak alvóból?

Valami nem oke, mert a 2016-os gepek nem indulnak el billentyu es touchpad esemenyre, csak kinyitasra. A kinyitas letilthato. A 2018-as es ujabb gepek indulnak el billentyuzetesemenyre es touchapdra is, ez viszont nem kapcsolhato ki.

1 kedvelés

igen 2018s gep, csak ugy tudtam hogy 2016 utaniak mind igy mukodnek bocsi,
igy az utolso valasszal sajnos egyertelmu a dolog, koszi!

Merisd nullara a gepet :D

Esetleg ez: https://folivora.ai/keyboardcleantool/

Nem próbáltam, de szerintem van több app is erre.

1 kedvelés

koszi megnezem, (ki gondolta, hogy erre is applikacio kell :D )

meg egy kerdes felmerult, olyanra van e megoldas (vagy app;), hogy bizonyos applikacioknal megforditsa a gorgetes iranyat, pl. alapbol a natural scroll van hasznalva, de egy/ket applikacional a 'hagyomanyos" scroll lenne jo.

Szinten az elozo fejleszto termeke, a Better Touch Tool tud ilyet :) kb 2-3 eve fizetos, elotte majd 10 evig ingyenes volt.

koszi, nezegettem, azzal meg a holnapi idojarast is be tudod allitani, de ezt nem

update: Smart Scroll nevu app tokeletesen egyszeruen mukodik, rengeteg extraval, apponkent valtoztathato touchpad, eger gorgo, es miegymas beallitasok (a BTT-nal velemenyem szerint atlathatobb es egyszerubb parameterezhetoseg - lehet ossz tudasban alul marad, de most egy funkcio volt a cel;)
https://www.marcmoini.com/sx_en.html

Nem tudom, hogy mi van a OneDrive-val, de az alkalmazás nem tud feltölteni 6 fájlt, amelyek összesen 3.6 MB méretűek. Ezen dolgozik már 1 órája. De a vicces, hogy a OneDrive státusza állandóan változik. Volt, hogy kiírta, hogy feltöltve 1 MB, majd utána 500KB, majd utána 0. Aztán van, hogy kiírja felül, hogy 6 fájlt szinkronizál, de most éppen 2 van kiírva. És nem, nem sikerült neki feltölteni, mert a weben ellenőrzöm. A weben persze azonnal megtörténik, csak az nekem nem jó, mert a fájl létrehozása és módosítás dátuma fontos.

Úgy látszik több szolgáltatással is baj van, legalábbis jópár helyen találkoztam authentikációs hibával. De vélhetően ez a probléma:

Most már a Microsoft 365 suitenál is incident van, ez írják alatta:

Users may be unable to access multiple Microsoft 365 services