Köszi, én is próbálgatom, de állandóan permission hibával leáll. A belső hálózaton szeretnék menteni (nem direkt gépre kötött hdd-re) ezt a jogosultság hibát eddig sehogy nem sikerült megoldanom.
2 hónapos fényképezőgépemnek még mindig nincsen raw támogatása mac os alatt! De most megnéztem és még féléves gépek sincsenek benne!
Ismet jol sikerult a Safari frissites… Hiaba nyomkodom a file feltoltese gombokat, nem mukodik.
Koszi
Az nalam mukodik. Hol nem megy? A weboldal fejlesztojet tajekoztattad mar? :D
ez sajnos egy több, mint fél éves hiba már. szívok vele én is legalább november óta.
os 10.14.6, safari 14.0.2
sokaknál az volt a megoldás, hogy friss telepítést csináltak, vagy nem frissítették a safrit.
Nem publikus site, special registration szukseges az oldal megtekintesehez/hasznalatahoz. A legutobbi frissites elott tokeletesen mukodott, azota nem…
Ertesitettem-e az oldal fejlesztojet?? …egy magyar “hatosagrol” van szo, gondolom sejtheted mennyire izgatja a "kis"ember nyugje oket… ;-)
Csak kellett “duhongeni”… Maris jott egy update ami megoldotta a problemat. Voi la, s mar mukodik is…
nem duhongenek, csak kulturban bosszankodva kerdezem, tenyleg semmi megoldas arra, hogy ne induljon el a 2016+ macbook barmelyik bill lenyomasara? (a fedlap felnyitas egyebkent meg, ok, de igy billt sem lehet takaritani, hiaba lovom le a gepet:S)
Probalok visszaemlekezni, mert rovid ideig volt 2016-os 15” MBP-m (viszont hamar tuladtam rajta)
Nekem ugy remlik, hogy nem csinalt ilyet.
Ez valami egyedi feature lehet :-)
kikapcsolt állapotból is beindul, vagy csak alvóból?
Valami nem oke, mert a 2016-os gepek nem indulnak el billentyu es touchpad esemenyre, csak kinyitasra. A kinyitas letilthato. A 2018-as es ujabb gepek indulnak el billentyuzetesemenyre es touchapdra is, ez viszont nem kapcsolhato ki.
igen 2018s gep, csak ugy tudtam hogy 2016 utaniak mind igy mukodnek bocsi,
igy az utolso valasszal sajnos egyertelmu a dolog, koszi!
Merisd nullara a gepet :D
Esetleg ez: https://folivora.ai/keyboardcleantool/
Nem próbáltam, de szerintem van több app is erre.
koszi megnezem, (ki gondolta, hogy erre is applikacio kell :D )
meg egy kerdes felmerult, olyanra van e megoldas (vagy app;), hogy bizonyos applikacioknal megforditsa a gorgetes iranyat, pl. alapbol a natural scroll van hasznalva, de egy/ket applikacional a 'hagyomanyos" scroll lenne jo.
Szinten az elozo fejleszto termeke, a Better Touch Tool tud ilyet :) kb 2-3 eve fizetos, elotte majd 10 evig ingyenes volt.
koszi, nezegettem, azzal meg a holnapi idojarast is be tudod allitani, de ezt nem
update: Smart Scroll nevu app tokeletesen egyszeruen mukodik, rengeteg extraval, apponkent valtoztathato touchpad, eger gorgo, es miegymas beallitasok (a BTT-nal velemenyem szerint atlathatobb es egyszerubb parameterezhetoseg - lehet ossz tudasban alul marad, de most egy funkcio volt a cel;)
https://www.marcmoini.com/sx_en.html
Nem tudom, hogy mi van a OneDrive-val, de az alkalmazás nem tud feltölteni 6 fájlt, amelyek összesen 3.6 MB méretűek. Ezen dolgozik már 1 órája. De a vicces, hogy a OneDrive státusza állandóan változik. Volt, hogy kiírta, hogy feltöltve 1 MB, majd utána 500KB, majd utána 0. Aztán van, hogy kiírja felül, hogy 6 fájlt szinkronizál, de most éppen 2 van kiírva. És nem, nem sikerült neki feltölteni, mert a weben ellenőrzöm. A weben persze azonnal megtörténik, csak az nekem nem jó, mert a fájl létrehozása és módosítás dátuma fontos.
Úgy látszik több szolgáltatással is baj van, legalábbis jópár helyen találkoztam authentikációs hibával. De vélhetően ez a probléma:
Most már a Microsoft 365 suitenál is incident van, ez írják alatta:
Users may be unable to access multiple Microsoft 365 services