Dühöngőcske

ez mar az en topikom lesz : ) ide irom nem is az azonalli kerdesekbe (mert valaszt mar nem remelek, ezek mind csak koltoi kerdesek, majd egyszer egy barsonykoteteben behajintom az infinity loop 1 kertjebe, hadd olvasgassanak a koderfacek amikor mar meguntak a futopadot)
ahh mar nem is irok, csak kepet csatolok:

es egy masik talalos kerdes:

keresd a hibat :wink:
( segitseg:
1 kep: ‘Input menu’ nem jelenik meg a Menubaron, a beallitas ellenere,
2. kep: nem talal BT billentyuzetet, holott csatlakoztatva 49% tolottseggel)

enkerekelnezest.

szerk: vannak azert hibak amikhez mar komplett video dukal:D

1 kedvelés

Rosszul fogod :smiley:

Amugy mi a helyzet a “masik oldalon”? Ott is “minden is” sz@r? :slight_smile:

1 kedvelés

nem, ott minden f.sza, legalabb is azt mondjak, bar itt is… :wink:

Rejtőzködő egérről már láttam David Attenborough-filmet, de ez a billentyűzet, rejtély. Új faj lesz ez. :smiley:

2 kedvelés

És akkor az Indesign megmutatta az utoljára megnyitott file-ok listáját. Vagyis hát megpróbálta. És majdnem sikerült is neki.
Itt ezen a ponton megkérdezném az Adobe jeles képviselőit: megoldható, hogy inkább ne fejlesszék a szoftvereket tovább? :DDD

2 kedvelés

gondolom az volt a valasz, hogy “barmi is megoldhato” , csak fizesd a havidijjat :DDD

Ha én csinálnám a grafikai anyagaikat, és rendelnének egy bannert, rádobnék még 2 textboxot a sketchben a meglévőkre és ha visszakérdeznének, hogy wtf, mondanám, hogy jaj, sorry, nekem az id-ben így jelennek meg, azt hittem ez az új corporate stíl. :stuck_out_tongue:

2 kedvelés

Ma ismét sikeresen teljesített az iOS (15.3.1), fogja magát és már nem először úgy gondolja, hogy néhány bejövő hívást random módon eldob mielőtt kicsörögne nálam. van ez másnál is? nincs beállítva semmi korlátozás csak a sms-t kapom meg, hogy volt nem fogadott hívások, ráadásul fontos lett volna. :rage: :face_with_symbols_over_mouth:

Tehat, most azt akarod allitani, hogy biztos, hogy nincs tobb sim sem a te keszulekedben, sem a hivo keszulekeben, tovabba biztos vagy abban is, hogy tokeletesen alkalmas volt beszedatvitelre az aktualis lefedettseg es ezek utan biztos vagy benne, a telefonodon futo rendszer ugydontott, hogy azt a hivast nem jelzi csorgosnek. Sott, a telefonod tudta, hogy hivni fognak, ezert nem is volt fenn abban a pillanatban a halozaton. Mert ugye az elmulasztott hivasrol erkezo smst a kozpont kuldi akkor, a nem tudta felvenni a kapcsolatot a keszulekkel akkor, amikor a hivas bejott volna. Mert ugye ha fel tudna venni, akkor a keszulek jelzett volna es nem a kozpont kuldott volna tajekoztato SMS-t.

ez a második telefon ami ezt csinálja, az első egy 6S volt ugyanezzel a rendszerrel, most az 1 gen.-es Se is ugyanezt csinálja. 1 perc múlva meg tudnak hívni vagy én tudok hívni ugyan arról a helyről? 3x hívtak és egyszer sem csörgött ki, érdekes, fullos a hálózat. nem tudom, hogy a telekomnak van-e több kártyája a készülékben.

Lehet, nem volt szabad kapacitas a toronyban eppen akkor, de 2 masodperc mulva, mar volt. Tekintve, hogy az SMS a kozpontbol jon, a telefonod nem tud ugy tenni, hogy nem eleheto adott hivasra, mas hivasra meg igen. Ha pl nincs meg a VoLTE bekapcsolva, akkor kapcsold be, mert lehet, hogy nem tudott levaltani 2G/3G halozatra a hivas sikeressegehez. Barmi lehet, de itt a telefonod lesz a legkevesbe ludas.

Be van kapcsolva megnéztem, az a fura, hogy már sokszor megcsinálta, olyan helyen is ahol elvileg stabil a jel.

A VoLTE sajnos lehet sajnos elony es ellenseg is. Ha nincs VoLTE, akkor a telefon mindenkeppen visszakapcsol 3G-re, illetve, ha az nincs, akkor 2G-re, es a klasszikus GSM lehetosegei szerint fogja vegrehajtani a telefonhivast (vagy nem, ha nem sikerul). Ha engedelyezve van az IP feletti telefonalas, akkor pedig IPsec titkositassal ellatott SIP packeteket fog a telefonod kikuldni az engedelyezett IP adatkapcsolaton keresztul. Ha pl baj van az IP alapu halozattal, siman elofordulhat, hogy nem mindig jon ossze a hivas. Egyebkent ez nem csak LTE lehet (VoLTE), hanem ha a WiFi calling be van kapcsolva, akkor akar egy WiFi halozat is (VoWiFi). Ilyenkor “WLAN Call” szoveg olvashato a telefonon a szolgaltato neve helyett.

A Wlan call-t nem láttam még sosem ezen, bár ez nem jelent semmit. kikapcsolom az ltd-t, meglátjuk lesz-e változás. köszönöm szépen a válaszaidat!

de jo latni hogy nem csak en tartom el ezt a topikot :DDD koszonhetoen ugye az apple-nek,
ma reggeli, M1 Air kulso kijelzo radugva, kinyit, ujlenyomattal belep, minden megjelenik a kulso kijelzon, Air fedele lezar, ES!!! igen a kulso kijelzo is elsotetul sot standby ba megy ‘nincs signal’ uzenettel, (ez az uzenet szokott feldobodni ha altaatom az gepet de a monitort nem kapcsolom ki csak hagyom lemenni stand by ba, a gep igy ebreszti random)
lehet csak odebb kellene tolnom az asztalt mert valami negativ toltesu viz er felett ulok (lehet ezert faj a a derekam is? ), kesz rohej mar, ill a egy ujabb empirikus tapasztalt, bizonyos idonken sleppbol felkelve a kulso bill medi play gombja nem aktivalja/inditja/stoppolja a browserben levo utoljara aktiv videot (YT, Vimeo mindegy, browser is mindegy kiempirizaltam), resatart utan ujra amejzing mukodes van.
minden up to date,

10 éves MBP-m helyett gondolkodtam a váltáson egy új MBP-re. valszeg a karma, vagy a rossz éghajlat miatt, de inkább csak szimpla bénaság, de ma elejtettem a táskámat. és a gép tompította az esést.
mindenféle smiley nélkül is kurvamérges vagyok magamra,

Én is csináltam már ilyet, nagyon ■■■■ érzés, esetleg gondolj arra, hogy jobb, hogy a váltás előtt mint után történt a leejtés. Én azóta mindig behúzom a cipzárt a táskán, ha benne van a laptop és csak 5 métert megyek arrébb akkor is :smiley:

táskában volt, kipárnázva. csak a magasság és a beton együtt már kivédhetetlen

(Erdőkerülőnek kellett volna menned :slight_smile: )

1 kedvelés