Dühöngőcske

Úgy könnyű nem izgulni! :slight_smile:

Ha a pangás ellensúlyozására kérné valaki, előjöhetek némi retro-témával. Úgy tűnik, hogy az utóbbiakkal eléggé pörgött a fórum…

3–4 nap „hallgatás” megszokott, de 20? Vagy minden frankó?
Vagy a Seychelle-szigeteken gyenge a net? :slight_smile:

Minden franko, igy mindenki berendelte az uj eszkozoket, majd tukon ulve varja, hogy megjelenjenek vegre. En gondolkodok a telefonon es az oran is.

Nem mindenki. :slight_smile:

En pont arra jutottam hogy december kornyeken kap egy uj akksit az iPhone 13 es tok jo lesz ez meg nekem a kovi 2-3 evben…

Engem evek ota zavar, hogy swipepal bejon a kamera. Tobbszor vettem mar elo a zsebembol a telefont ugy, hogy zseblampazott, vagy kamerazott. iOS18 betaval le tudtam szedni ezt a ketto hot folosleges gombot a lockscreenrol, igy zseblampazas mar nincs, de kamerazas meg van. Ha a kamera gomb miatt, nincs swipeos kamera a 16 pron, akkor orommel cserelem a 15 pro maxot 16 pro maxra.

Én airpods 4-et rendetem be, már régóta szemeztem velük, csak nem tudtam dönteni a három közül.

Ah, en vettem februarban egy Pro 2-t az addigi sima AirPods 2 helyere. Mivel elotte nem, es azota sem volt ilyen gondom, ott volt egy par napos idoszak, amikor eltunt az ora appbol a hangeroallitas. Vagy, ha nem is tunt el, kb sokkal rosszab volt mint elotte es utana. Mivel akkor tobbszor jarkaltam telefon nelkul a beachre, igy elegge az oruletbe kergetett azzal, hogy ez nem jo, ezert az egyik nap hirtelen felindulasbol vettem egy Prot, aminel simogatassal lehet hangerot is allitani mindenfele segedeszkoz nelkul. Nem is ertem, hogy hogyan elhettem ezen feature nelkul.

(Na jó, majdnem mindenki: lányom kapott két napja egy Pro 2-t.)
Tessék, ha egy üzlet beindul… :slight_smile:

Legutóbb óvodások voltak, gondolom ez azóta változott. Ovisnak Pro hülyeség lenne :slight_smile:

1 kedvelés

Legutóbb? :slight_smile:

Amikor találkoztunk, na

Az a csoda, hogy még emlékezünk rá! :slight_smile:

1 kedvelés

Használom pár éve az m1 mbprót, minden szupi szipi, de a nagy és legfőképp széles tapicskolót nem tudom megszokni, kényelmetlen, nehéz gépelni tőle, valahogy mindig beleérek pedig nincsennek jeti kezeim. Ennyi bajom legyen.
Meg most írok valahogy a cégnek, valakinek, hogyha már ennyire health meg care akkor egy ergonomikus egeret igazán összedobhatnának persze csilliárdért máshogy nem is kéne.

Nagy es szeles?! A 14"-es MBP-m trackpadja kb 2 mm-vel minden iranyban kisebb, mint az elozo Inteles 13"-as MBP trakpadja volt. Mai napig keptelen voltam megszokni, hogy kisebb.

Ja, hogy az iphone mirroring az EU-ban nem elérhető… :rage:

En ugy gondolom, hogy egyre kevesebb ilyet featuret fogunk megkapni, mert az EU meg akar vedeni! :frowning:

Bosszant, mert szerintem tök király lett volna… Legyen alapból kikapcsolva ha az eu szerint mind meghalunk veszélyes, de hagy lehessen már bekapcsolni….

Nem azert nincs, mert veszelyes.

Elolvasva a DMA-t, en ugy ertelmezem, hogy itt az a baj, hogy zart. Marmint, pl Androidra tobb cegnek van tavoli iranyitast lehetove tevo alkalmazasa. A DMA alapjan, az Apple gatekeeper, tehat lehetove kellene tennie, masnak is ugyonilyen funkcio megvalositasat. Mivel nem akarjak ezt kinyitni, igy nem hozzak ezt a featuret az EU-ba. Ugyonez a helyzet az AI-val. Ott ugyan a keynoteon el lett mondv,a hogy lesz a sajat megoldasukon kivul alternativ lehetoseg is, pl lesz, amihez hasznalhatsz Chat GPT-t is akar. Igy ugy gondolom, hogy azok az Apple Intelligence funkciok, amelyek csak az Apple Engine-t tudjak majd hasznalni, azok nem lesznek elerhetoek az EU-ban, amire lesz alternativa, azok elerhetoek lesznek.

Ezek utan ugy gondolom, hogy nagyon-nagyon sok esetben nem fognak ide megerkezni az ujdonsagok, ha az Apple nem akarja az adott dolgot kinyitni.