Fontos: Feltörték a beszmacet

Na jó, de mégis mi alapján perelnétek be?

Nem tudom ugyved nem vagyok, regisztraciokor benne volt hogy innen soha nem torolheted magad? Mert minden mashol van regisztracio torles amivel mindened torlodik onnan. Face, instagram, tinder szerintem twitter is.

Én sem, ha el akarsz indulni, ez az ászfjükből van:

ÁLTALÁNOS SZOLGÁLTATÁSI FELTÉTELEK (ÁSZF)
(hatályos: 2015.08.06-tól)

Az Üzemeltető fenntartja jogát, hogy az ÁSZF-et egyoldalúan megváltoztassa, melyről a Felhasználókat írásban értesíti a Felhasználói Fiókba történő belépéskor vagy a Felhasználói Fiókban megadott belépési e-mail címen vagy Szolgáltatás ÁSZF oldalán (jelen oldal) vagy a Szolgáltatás privát üzenet funkcióján keresztül

Én spec. nem kaptam értesítést.

Viszont hozzátenném, hogy nem látom értelmét beperelni. Nem nyerünk azzal semmit sem. Részemről akkor sem, ha mégsem törlik a kommentjeimet.

A kerdes 12 eve amikor regeltem ugyan ez volt a szabalyzat? Amugy nyerni nem nyerunk vele, de az osszes magyar forum uzemeltetonek kituno pelda, hogy igen is feleloseggel tartoznak azert amit csinalnak.

Parancsolj, a 2005 verzio ez volt :slight_smile:

2 kedvelés

Lehet kicsit visszavonulót fújnék:
Egy perrel tulajdonképpen megtamadjátok őket, és könnyen előfordulhat, hogy úgy értelmezik, hogy a mi fórumunk inditotta, nem csak egy volt felhasználójuk. (Tulajdonképpen itt is beszélünk róla, végülis kicsit igazuk is lenne.)

Részemről nem szeretnék belemenni egy fölösleges ‘háborúba’.

1 kedvelés

Nem vagyok jogász, lehet. De ettől függetlenül itt beszélünk róla, és hát ha fordított helyzet lenne, nekem biztos eszembe jutna, hogy a másik fórum volt…

Én nem látom semmi előnyét, ha valaki perelné őket. Igen bosszantó, hogy így üzemeltettek és így vigyáztak az adatokra, igen az is felháborító, hogy kéred, hogy a posztokkal együtt töröljenek, mégsem teszik. Ez nem érdeke azoknak, akik továbbra is azt a fórumot látogatják ha kérdésük van, amit esetleg korábban te már megválaszoltál, és természetesen a beszmac üzemeltetőinek sem pont emiatt.

Magam részéről én úgy gondolom, hogy a legtöbb amit tenni lehet az az, hogy az almamag “közösség” és fórum fejlődésébe fordítjuk ugyan azt az energiát/erőforrást, amit egy bármilyen per esetén kellene és megköszönjük az üzemeltetőknek, amit értünk tettek/tesznek .

1 kedvelés

Amugy en is, de igazabol aza a par ember aki uzemelteti azt a szemetet meg ennyi energiat se ernek.

Köszi! Nem volt időm ma, hogy ennek így utána nézzek.
Viszont nem törölték a felhasználói fiókomat, hanem inaktívvá tették. Ami csak azért rohadt bosszantó, mert ugyanúgy megszerezhetik az adataimat a támadók későbbiekben. Tehát ezzel ugyanúgy nem oldottak meg semmit, csak mégjobban felbosszantottak.

azert van itt egy par dolog, amit nem ertek… Vagyis dehogynem, csak szeretnem nem erteni.
Elvileg kijavitottak a hibat. Hogy?
SHA1-elve voltak a jelszavak. Azok kikerultek, azokat mar az aranyhalam is fejben brute-force-olja. (Ok, elvileg a hacker elvtars letorolte a geperol, de mi van ha nem, vagy, ha nem o volt az egyetlen aki letoltotte, vagy ha valaki az o geperol tovabbtoltotte, etc. Szoval azok mar kinn vannak a vilagban, joggal feltetelezhetjuk, hogy aki akarja, az tudja is.)
A jelszavak nem valtoztak meg, ugyhogy akkor ez a resze nincs kijavitva.
A hacker nem mondta meg nekik, hogy hogy jutott be, tehat ha talaltak is valamit, akkor sem biztos, hogy azt a bugot javitottak ki.
Most akkor mit is csinaltak? MD5-oltek az SHA1-et, es alszanak tovabb nyugodtan? vagy mi?

2 kedvelés

:smiley: :smiley: :smiley: :smiley:

1 kedvelés

En is kertem a fiokom, valamint az osszes bejegyzesem torleset. Mig elobbit toroltek, az utobbit megtagadtak.

Írjátok be hatvanszor, hogy almamag.com, mindenhonnan törölni fognak :D

3 kedvelés

Nem is rossz otlet, veletlenszeruen atszerkesztem ot regi kommentemet, megmondom, aztan lassuk:-D

1 kedvelés

Hetvegen raszanok egy orat szerintem ha sikerul belepnem. 10k hozzaszolasnal ha random atirok mondjuk 500db-ot szerintem mar erdemleges lesz. Persze ha addig nem tesznek direkt inaktiva. Biztos, hogy ezt a topicot is olvassak.

Lehetne jobb dolguk is, mint pl a szervert foltozgatni:-D

3 kedvelés

Persze. Én is szemmel tartanám magunkat. Hiszen mi vagyunk az a rohadék ellenséges banda, amelyik megpróbálja megakadályozni, hogy totál barom módon viselkedjenek, amikor feltörik őket.

2 kedvelés

Üdv mi voltunk a legnagyobb hőbörgők amikor elfuserálta az egész oldalt úgy ahogy van,az már csak mellékes, hogy mi mozgatuk az egész oldalt és gyakorlatilag ezzel mi neki termeltük a pénzt.

Biztos, hogy törölték? Mert én be tudok lépni az oldalra, ki is írja, hogy elfogadta a jelszavamat, majd azt jelzi nekem, hogy az oldal karbantartás alatt. Legalábbis ezt én úgy értelmezem, hogy engem nem töröltek.

Én is valami hasonlón törtem a fejem, de letiltottak :smiley:

1 kedvelés