Fontos: Feltörték a beszmacet

Az igen, elegge fullba toljak a kretent…

Nos. Ma reggel az utolsó bástyát is ledöntöttem, ami még a beszmachez kötött. Ugyanis a híreket olvastam naponta. Pontosabban rss olvasóban jelentek meg eddig a hírek, amiből jó, ha minden 10. hírt elolvastam. Most már ez sincs. Sajnálom, hogy így ért véget, mert az volt az első közösség, ahova “szívesen jártam” minden nap.

1 kedvelés

Na most telt be a pohár, ha belépek azt írja nekem a beszmac hogy frissítés alatt, kilépni se tudok másik böngészővel amivel nem vagyok bejelentkezve simán megy az oldal. Van még olyan aki regelve van és tudd nekik írni, hogy ez minden határon túlmegy, esetleg mail címet tudd valaki valamelyik majomhoz az oldalnál?
Május végén megyek haza, tényleg annyira elfognak húzni hogy rászánom azt a 200-300 eurot és rommá perelem. Azért komolyan mondom mindenek van egy határa.

írtam a beszeljukmac bolton keresztül, ők azt állítják semmi közük nincs egymáshoz a fórummal más a tulaj. Próbáltam ellenőrizni ki végezte a regisztrációt mert én nem így emlékszem, de .com végződés miatt sajnos nem találom hol tudnám ezt leellenőrizni.

whois beszeljukmac.com
https://www.whois.com/whois/beszeljukmac.com
En mar irtam az itt levo e-mail cimre, de senki nem valaszol. Egy masik e-mail cim van, amire valaszolt a Whois rekordban levo ember…

ha gondoljatok en meg biztos be tudok lepni, szoljak nekik, hogy csunyan fel lesznek torve megint es torolve lesz minden ha nem teljesitik a koveteleseinket?? ;)

szerk: safaribol nem is nyilik az oldal, csak chrome bol :DDD

szerk2: azert erre vigyazzunk nehogy atszivarogjanak ezek a fiatal "demokratak"
j2smith 2017. 05. 05. @ 10:07

Konstantin: Csináljátok már meg a törlést, hogy végre húzzanak már el ezek a kötsögök… Nem értem, hogy egy miért sztárolnak egy tolvajt.

1 kedvelés

Na mostmár elég legyen. Aki mégegyszer leírja, hogy beszmac, azt törlöm a hozzászólásaival együtt. :D :D :D

1 kedvelés

beszmac pwnd :D

Örülni azért nem örülök ám neki :D

Persze. Csak ő cserébe törölheti az egész fórumot :D :D :D

egy ismerősöm az irc-n azt mondta, idézem: “összetehetik a kezüket hogy ilyen kedves voltam…” ettől függetlenül persze nem kell egyet érteni, de a történtek fényében én azt mondom megérdemelték

Ot legelsonek! :-D

2 kedvelés

Fogalmunk sincs, hogy hányan találták már meg ezt a sebezhetőséged, és az általad elmondottak alapján nekik sincs. Nem gondolom, hogy bárki megérdemli, hogy lenyúlják az adatbázisát, de a probléma rosszul kezeléséért, és a userek adatainak nem megfelelő védelméért rájuk boruló pr-katasztrófát megérdemelték.

1 kedvelés

mar nekem is megy :wink:

pont en voltam aki egyszer nem irta le ;))) nagy a szigor, ott is igy kezdodott;)
písz

úgy hogy nem voltam elég ge… és nem tettem ki az adatokat…

Törölhetnéd a profilomat és az összes posztomat :DDDDD

1 kedvelés

sajnos már nem férek hozzá… és mivel az adatokat töröltem a gépemről admin fiókot sem tudok adni hogy ezt megtedd :)

1 kedvelés

Nyilvan viccbol irtam :D

csak óvatosan az ilyen viccekkel nálam :D

Bocs, ennél több smileyt nem akartam a mondat végére tenni. Ha elkezdek usereket törölgetni, mert akármit mondanak, tudjátok, hogy feltörték a siteot. :D