Fontos: Feltörték a beszmacet

Mert én sem vagyok g.ci, és nem írtam az újságíró ismerőseimnek.

1 kedvelés

Jájjj, de micsoda kápcsolatok… Kérem! :slight_smile:

Nálam is így kezdődött. Két napig csak ez volt nekem, hogy karbantartást írt ki nekem az oldal, erről csináltam is egy videót, amit fentebb belinkeltem.

Nekem mar minimum csutortok ota igy van.

Elmondod mennyit kert erte?

Nem kell megjavitani, itt van az almamag:-)

1 kedvelés

El kell engedni a francba, ki lett hozva belole a max jo volt szep volt, szerencsere van helyette masik.

1 kedvelés

Én is nagyon szerettem. Sokat tanultam, próbáltam segíteni, de vége.
Egyébként mielőtt lett volna ez a fórum, már legalább 1 éve nem voltam ott aktív. És legalább 1 évig azelőtt csak a társalgót olvastam. Mint ahogy itt is az pörög a legjobban.
De amúgy azért volt egy így, mert már elegem volt 25. iphone topik olyan, ahol megkérdezték ugyanazt keresés nélkül.

1 kedvelés

én töröltem magam tegnapelőtt

Most neztem meg, az osszes hozzaszolasom torolve lett, ahogy kertem. Tenyleg lezarult egy idoszak…

Nekem meg mindig annyi van hogy az oldal frissites alatt, de most igy telon kise tudok lepni, valaki megnezne engem is? E-mailemre nem reagalnak, hogy mivan.

A te bejegyzeseid meg megvannak.

Siman kitiltotak szerintem egy hete ezt lattom. Komolyan mondom a pofam leszakad.

csak vicceltem. átírtam a nevem törölt felhasználóra, majd megváltoztattam a jelszavam egy megjegyezhetetlenre. el is felejtettem.

a hozzászólásaim mementoként ott maradnak, legyen vele boldog a császár, a bíborbafulladó…

az a baj a világgal, hogy az emberek nagy része a bölcsesseget csak időskorban nyerik el.
Yotengrit szerint: “Nem az a legrosszabb, ha az egyik fingik az asztalnál, a másik fanyalog, az a legrosszabb, ha a fingó nem érti, a másik miért fanyalog”

2 kedvelés

…jobb kint, mint bent! :slight_smile:

1 kedvelés

Csinálni kell másik fiókot fake email címmel (gerillamail vagy hasonló) és minden topikba beírni, hogy töröljék a régi fiókodat. Szerintem egy idő után megcsinálják. Nekem a másik fiókomat is törölték, amivel még a törölt fórum bejegyzésemhez írtam, hogy az nem megoldás, ha elérhetetlenné teszik nekem az oldalt. Szerintem simán nyomni kell néha, ha van egy kis időd. :) Nekem mire lett volna időm foglalkozni ezzel, addigra töröltek :D

1 kedvelés

Én ezt írtam be a topikba, meg nekik e-mailbe, utána töröltek engem is, meg a topikot is:-D
Megpróbálhatod felemlegetni nekik;-)

"Ászf-ben találtam:

• Az Üzemeltető fenntartja jogát, hogy az ÁSZF-et egyoldalúan megváltoztassa, melyről a Felhasználókat írásban értesíti a Felhasználói Fiókba történő belépéskor vagy a Felhasználói Fiókban megadott belépési e-mail címen vagy Szolgáltatás ÁSZF oldalán (jelen oldal) vagy a Szolgáltatás privát üzenet funkcióján keresztül
  • Az Üzemeltető mindent megtesz azért, hogy a hatályos jogszabályok szerint maximális jogi és műszaki biztonsággal kezelje a Felhasználók Szolgáltatás használata során átadott és keletkező személyes adatait.

Nos, én nem kaptam semmiféle levelet a változtatásokról sem 2015.08.06 környékén, sem máskor. Amúgy is milyen már, hogy google-lel kell keresnem az ászf-et, adatvédelmi nyilatkozatot pedig még úgysem találok?

A másik, hogy a saját bevallásotok szerint “Rendszerünk igen komplex, és régi fejlesztés”. Ez azt jelenti, hogy nem tartjátok frissen a fórummotort? Nekem nagyon úgy tűnik, pedig azt írtátok ászf-ben, hogy maximális műszaki biztonsággal igyekeztek kezelni az adatokat.
Nade, ha egy alap frissítést nem hoztok össze, akkor hogy is van ez?

Egyébként, hogy törlitek a privát üzeneteket? Ténylegesen, vagy csak beállítatok egy flaget, hogy ne látszódjanak, de a db-ben bennemaradnak?

Akkor megint: Töröljétek az összes adatomat a rendszerből, a hozzászólásokkal együtt."

1 kedvelés

Most nem vagyok gepkozelben telorol pedig nem tudom megnezni az oldalt, ha valaki lenne olyan kedves es beirna ezt neki? Mostmar kurvara felhuztak. Haza megyek raszanok egy ejszakat.

Zsír. 😀

talan kellene mar erre egy script :DDDD

1 kedvelés