a posztert simán lehet változtatni, azzal elszórakoztam már
de hogy a kontaktokhoz tartozó jegyzetben miért nem azonos színű a karakter, mint a többinél, ez a talány és a rendkívül idegesítő…
Meg lehet valtoztatni a postert, de nincs gomb, hogy “jojjon vissza a default”. Ha beraktal egy fotot, akkor nincs visszaut a nem definialt default allapotra.
Nekem a jegyzetben a jegyzet szovege ugyonolyan szinu, mint a telefonszam, vagy a lakcim szovege. A jegyzet “fejlece” (a notes szoveg) szinten ugyonolyan szinu, mint az osszes tobbi fejlec. A kepeden nem latszik semmi, csak, hogy van a bejegyzesnek notea es nincs ott tobb adat.
csináltam egy próbát, Gipsz Jakab barátomnak.
lehet, hogy a számítógép képernyőjén jól látszik ez a halványlila alapon fehér szöveg, telefonon elég ■■■■■■■
Nalam #worksforme. Az egyforma tipusok (adatok az adattal, fejlec a fejleccel) egyforma szinuek. Johet az erdekes kerdes, hogy nalad mi mas. A default hatterszint nem allitottad at? Azt latom, hogy be lehet kapcsolva egy csomo kisegito cucc, nem azok kozul rontja el valami? Mert akkor erdemes lenne reportolni nekik.
nem állítottam át semmit, ezt kaptam, de szívesen visszaadám…
Pedig, biztos, hogy el van tekerve ez-az, mert a Szerkesztes feliratnak nem kellene alahuzva lennie, illetve annak az 1px bordernek sem kellene ott lennie. A tabbar szine sem stimmel, mert tul vilagos, de az osszes szovegdobozod tul vilagos. Az en screenshotomon, egy sima, light modot hasznalni iOS van.
ha tudnám, hol lehet ezeket állitani, megtenném, de hiába keresem, nincs ilyen opció
A latottak alapjan, a kisegito lehetosegekben van valami eltekerve. Nalad ez dark vagy light mode? Milyen eszkoz? Most az iPhone 11 a cutoff point, lehet olyan az iPhone 11-en az OS26, mint iPhone 4-en volt az iOS7? Nincs opaluveg, csak egy alpha channeles szurke szin? Anno a 4s tulajok teljesen mashogy kinezo iOS 7-et kaptak, mint az iPhone 4 tulajok.
szerk: megneztem az Xcode simulatoraban egy frissen letrehozott, tehat 0-rol inditott simulatorban. Ott is ugy nez ki, mint nalam. Tehat, nalad is ugy kellene kineznie.
Egyebkent tenyleg van benne egy (szerintem) bug… (ezzel kapcsolatban).
Ha bekapcsolom a “reduce transparency” kapcsolot, akkor feketere valt a szoveg, de a “notes” tartalmanak feher a szovege. Ha kikapcsolom, akkor minden szoveg feher lesz.
S ahogy tobbet beszelunk rola, egyre sz@r@bbul nez ki ez a lila f#s ![]()
Én még nem frissitettem, csak 18.7-re, és látván ezeket a screenshotokat, nagyon jól döntöttem ![]()
Szerintem, az elmult tizenparev iOS 7 oroksege utan, a legszebb iOS verzioval van dolgunk. Soha nem kellett volna leteznie az iOS7-iOS18 idoszaknak.
Kijott a 26.0.1, ha makod van, javitott egy ket ilyen hibat. Ezert kell ugye szeles koru teszteles, mert en hiaba hasznalom ezt honapok ota (beta1-tol), soha nem kapcsoltam be egyik kisegito opciot sem es soha nem valtottam at dark modeba se.
Na megjött az első Patch
sajna nem javult meg
Nekem azt mondta este, hogy itt a 18.7 update, mondom oké. Erre éjjel feltette ezt a f#st. Nem is értem, ez hogy lehetséges.
Valami nem stimmel. Biztos, hogy konkretan ezt irta ki? Mar a 18.7.1 is kijott, illetve mar az iOS18 alairasa is megszunt azokra a keszulekekre, amikre letezik a 26.0.1. Nem az tortent, hogy korabban ebben az ablakban megnyomtad nehanyszor a remind latert? Idokozben az a verzio, ami le volt toltve mar el is avult, jott ki uj igy azt mar felrakni nem lehet, igy gondolom, felhasznalva a lehetoseget/felhatalmazast, hogy telepithet frissitest, felrakta azt, amit fel tud rakni?
Ha nem akarod, hogy automatan updatelgessen es toltogessen le, akkor kapcsold ki ezt a feeaturet es nem fogsz problemat okozni. Valamikor a mult hetig (vagy lehet, hogy a hetfoi releasig?) a 18.7 felrakasa volt a default, es kulon, alul jelent meg a 26, amit kulon kezzel kellett engedelyezni.
Vettem a gyereknek egy 11 Prót, új beállítás, arra sajnos felment a 26. Amikor felajánlotta, azt hittem, ez a 26-os szám valami hiba.
Láttam, hogy rusnya is meg béna is, magamnak fel nem tenném, nincs is bekapcsolva automatikus frissítés.
Másnap szól az én telefonom a minor upgrade-ről, azt persze engedem. 26-ról szó nem volt! Reggelre meg ott volt lemerülve, összehuszonhatozva ![]()
Nincs visszaút?
A het elejen vagy a mult heten lett vege a 18-as sorozat alairasanak azokra az eszkozokre, amikre elerheto a 26.
A visszaúthoz amúgy is fel kéne törni, nem?