iPhone X

Nekem egy gatyaval sincs problemam :) es amugy sem veszek 40k-t nadragot…

1 kedvelés

hajra @bfecka, szerintem senki nem gatol, h androidot hasznalj… Es mint mar tobbszor lattuk a szamok osszehasonlitasa nem igazn a valos performancia kulonbseget jelentik. De ha nyilt NFC kell vegyel droidot. Ha meg kell az infrastruktura amit az apple nyujtani tud akkor lenyeled h nincs nyilt NFC-d. Speciel soha nem ereztem igazan hianyat, mint ahogy a splitscreen-nek sem telefonon…

Az NFC már elérhető iPhone7-től külső fejlesztőknek is. Kicsit le van maradva ez a sztori… Meg már megint a számokkal jönnek. Majd az Apple is azzal fog jönni az eladási statisztikáknál.

1 kedvelés

Nem felbosszant, csak teljesen értelmetlennek találom ilyen összehasonlítást csinálni. Mindenki olyan telefont vesz magának, amit szeretne/megengedhet.

Van olyan ismerősöm, akinek mai napig nincs “okos” telefonja, mert ő “csak” telefonál rajta.

Utálom, ha meg akarnak győzni, hogy az amit használok az mért is sz@r, én sem megyek oda senkihez, hogy minek neked splitscreen telefonon, és mért nem telefonász a laptopodról vagy illeszted be a telefonról kivágott szöveget a laptopon lévő szövegszerkesztő alkalmazásba, amikor ezt már rég elérhető az Apple “ökoszisztémával”.

És igen egyik sem tökéletes, pro és kontra lehet érveket sorolni.

2 kedvelés

Fizess elő rá és fut… Vagy hallgas spotify-t vagy apple music-ot. És nem tudod az IOS-t levenni, pont ez a lényeg, ezért is kerül ennyibe…

Azért álljunk meg itt egy pillanatra. Te a saját zsebed ellensége vagy? Ha valamit megvehetsz máshonnan 260-ért, azt inkább itt veszed meg 440-ért?
Én kérek elnézést. Én azt a 180ezret inkább a családomra költöm.

Természetesen nem, ezt a mondatot kihagytam a hozzászólásból, nem akartam szájbarágós lenni.
Amúgy is inkább azoknak szólt, akik kritika nélkül elfogadják az árazást.
(Annak idején – ha jól emlékszem –, a 3gs 130–160 ezer Ft volt: annyi, mint az alap Mac mini, most ez az arány egész másképp néz ki, szerintem indokolatlanul.)

Ez valóban igaz, nem értem én sem ezt az árazást. Számomra semmi sem indokolja ezt az aránytalanul magas árat.
Amennyiből majd idehaza meg lehet venni, annyiból jóformán lehet venni egy MBProt. Lényegében idehaza majdnem 200ezerrel lesz drágább, mint egy samu zászlóshajó S8…

Annyiért adják, amennyiért el lehet adni. Egy kis felhajtás, az ún. “Apple-közösség” hamis felsőbbrendőségi érzése, stb.
Valószínűleg karácsonyra nagyon sok kis hájfej megkapja, pedig egy simogatás többet érne.

2 kedvelés

Hát ha az olyan egyszerű lenne:-(

Nem tudom, hogy magyarországon hogy van pontosan, ez spanyolországban a helyzet most.

Már jóideje előfizetek a google play musicra, amivel annó jött a reklámmentes youtube, háttérben lejátszás, meg ilyesmik. Mióta megjelent a youtube red, azóta ez nem elérhető, de a youtube red sem (ami egyébként amerikában megy a google play előfizu mellé). Szóval itt konkréta nem lehet youtube-ra előfizetni, hogy lehessen a háttérben használni.

Bevallom soha nem probaltam a youtube red-et, spotify elofizetesem van es apple music volt. Nem ertem h ha valaki nem akar fizetni miert jobb alternativa a youtube, reklamokkal mint az ingyenes spotify reklamokkal. Es a spotify megy hatterben :)

1 kedvelés

Regen hasznaltam droidot (akkor meg nem volt ilyen) de nem csak a google alkalmazasokon belul megy?

Na azt látod én sem:-)
Magamnak meg megoldottam a problémát azzal, hogy feltettem egy adblockot, és tadaaa, nincs reklám youtube-on:-D

Használd zenehallgatásra tyúktyúb app helyett ezt:
https://itunes.apple.com/us/app/musi-unlimited-music-for-youtube/id591560124?mt=8
Háttérben is fut.

A hatterben youtube nezes oli meg az internet (legalabbis a savszelesseg jelentos reszet). Megint egy dolog amit nem arra hasznalnak amire ki lett talalva. Nem hatter radio hanem video megoszto.

1 kedvelés

A minőségről és az aksi pazarlásról nem is beszélve.

Minoseg itt mar regen nem szamit tudod nagyon jol :)))
Az akksi meg plane nem ha bedoglik gatyaval/autoval egyutt cserelik.

1 kedvelés

…hat az utcan setalo c…o kolkok nem is spotify-on vagy apple music-on keresztul hallgatjak a muzsikat.

…cipot a cipesztol! ;)

mondom en :DDD

1 kedvelés

Azt hittem zenét hallgatsz :D:D

3 kedvelés