iPhone X

Mi az a 3? Mert újak között még a legfrissebb dubtechno is fent van.

Azért ez nagyon brutál…

A rain amit linkeltél, meg a sound of soulból az első ami elindult, megvan google musicon, nézd meg a többit bejönnek-e

Spotifyon is ott van, de inkább ne nézd meg. Találsz jobb zenéket is ott :)

1 kedvelés

Áh, csak szúrópróba szerűen ezt a kettőt néztem meg:-)

Erre elfelejtettem reagálni.
Ha levesszük az iOS-t, akkor mi értelme? Pont, hogy eddig is azért voltunk hajlandóak kifizetni több pénzt, mert az iPhone az iOS-szel (és a macOS-szel) nagyszerűen együttműködik. A szokásos: hardver + szoftver.

2 kedvelés

Az elso zenere rakerestem es ott van.

Ez nem az?

1 kedvelés

Mindig vannak “kisfeckak” nyugi.

3 kedvelés

Szerintem az ufok irnak mikozben permetezik repulorol az embereket.

1 kedvelés

:-D

2 kedvelés

Tedd a kezedre a szíved, a helyükben Te nem törölnéd? :)

1 kedvelés

Ha érvényes a garancia rá, akkor bárhova viheted… A hordozható eszközökre világgari van.
Az Apple nem adóhivatal…

2 kedvelés

Az Unió megköveteli az Apple-től, hogy az 1 év garancia után 1 év szavatosságot is adjon az EU-ban eladott termékekre. Ugyanakkor a szavatosság érvényesítéséhez már szükséges az első kiskereskedelmi számla, amit egy Apple viszonteladó adott ki. A sarki GSM nem az Apple viszonteladója, így nem is tud kiállítani ilyen számlát.

De mivel az Apple alapvetően a vevők elégedettségével törődik ritkán utasít el bármilyen számlát is. Csak legyen rajta a termék sorozatszáma.

2 kedvelés

En pentek ota nyomkodom az iPhone 8at es egyelore pozitivak a benyomasok. Az uveg hatlap miatt NEM erzem azt, hogy ki akar csuszni a kezembol. Ez kb pont az amire vagytam. Vettem ra egy product red gyari szilikontokot, de ez a tok sotetebb arnyalatu mint a korabbi product redes oraszijam es a szinten product redes iPad smart coverem, igy ezt egyelore nem hasznalom (viszont az uveg hatlap miatt nem is erzem szukseget). Az asztali belkin wireless tolto jo, mukodik, de ejszaka nem kenyelmes, mert kisebb mint a telefon es siman le tudom rola sotetben, ejszaka billenteni, ha kivancsi vagyok mennyi az ido. Ha lesz majd nagyobb tolto, mint a telefon, valszeg le fogom ra cserelni a belkint. A watch3 jelentosen gyorsabban inditja el az appokat, mint a korabbi series2, igy mondhatom, hogy itt is jol sikerult az upgrade.

4 kedvelés

Besetaltam az Applehoz es kifizettem $699+adonyi penzt.

A gigafjúcsör arcfelismerő-rendszer találkozása a valósággal:

Az Apple-szlogen Munkapista után szabadon mostantól nem a rosszul fogod, hanem a rosszul nézel! :DDD

Ezt elég jó írásnak tartom:

Autch. Frozengate :)))

http://24.hu/tech/2017/11/11/szo-szerint-lefagy-az-iphone-x-a-hidegben/

Szerintem ez minden cuccal igy van, legalabbis meg szoktak adni a homerseklet tartomanyt, amiben lehet hasznalni.