MacBook Pro 2016

Miért kell 49–55"?

hangsávnak! még ezt sem tudod… :D:D

2 kedvelés

De a hangsav az inkabb szeles, mint magas, oda minimum 21:9 kell!

1 kedvelés

Közelebb kell ülni, a pixel ugyanannyi.

2 kedvelés

Lehet jeleznem kellet volna az iróniát :)

Neeem. Neki szántam, jótanácsnak.

Látom, nem vágod: pl. a konkrét 4k-s felbontás mellett elég a kisebb is, ha közelebbről nézed. Csupán beleestél szokásos túlzásaid egyikébe.
43"-os Philips 4k IPS panellel DP-vel és HDMI 2.0-vel br. 164 ezer Ft-ért nehogymár ne legyen elég, persze rád bízom.

1 kedvelés

Hulyeseg hogy TV-n nem lehet jatszani azert vagy 100 millio ember tolja konzolon. Persze csgo-ra 1 millios fodijert nem igy megyek de teljesen hulyeseg igy kijelenteni hogy tv-n nem lehet jatszani.

De amugy egyet ertunk a tv nem monitor.

Egy hangsav igen de fecka minimum 20at pakol egy zenebe plussz ugye az FX savok, de ezt leirja majd o.

Ha az asztal(on lévő egyéb cucc) a probléma, be kell lógatni vagy konzolra tenni.

Csak úgy bedobom fogalmatlanul, de projektor nem pálya?

4k projektor? Es napi tobb orara ameddig uzemel feckanak a studioja?

Lassan sajnálni kezdem ezt a “fijút”, mennyi pénzt izélhetett már el, mert nem talált észszerű megoldást a gondjaira.

2 kedvelés

Idegesítő, hogy időnként pattog egyet a hangszóró…
pont így:

Alkalmazásokat nem szoktam quit-elni… Ha dolgozom effektív a Safari nyitva van a háttérben, de csak a kedvenceket/sűrűn látogatott oldalakat mutatja ha megnyitom.

Sierra alatt is hallottam, meg High Sierra alatt is megvan… Szerintem új kora óta.
Már akkor is olvastam, hogy szinte mindenki küzd ezzel a problémával - sőt, még a korábbi gépek esetében is vannak panaszok

Ad-hoc képes produkálni. Van úgy, hogy napokig nem hallom. De van úgy, hogy percek alatt többször is.
Próbáltam összefüggéseket keresni, de független a terheléstől… alkalmazásoktól.
Hallottam már pár vektor mozgatása közben illustrator használata alatt… de hallottam már safari használata közben is.

Szerencsére a bill nem “kattog”… Normális hangja van (igaz erősebb a klikkje mint a korábbi gépnek).

Szerintem a szervízben a következőt fogják mondani neked:

“Viszlát!” :-)

Nálam szerencsére nem kattog, de ez engem is érdekelne, hogy vajon ez szoftveres vagy hardveres hiba?

Igen, egy ilyet vettem: http://www.istyle.eu/hu/lmp-usbc-to-mini-displayport-adapter.html?color=312

Szerencsére teljesen jól működik, a kép is tökéletes, nincs semmi vibrálás, szemcsésedés. Volt miniDp - dp kábelem, úgyhogy azt nem is kellett már vennem.

Nálam alapból hangos a billentyűzet, főleg a 2015-ös géphez képest, de nem vészes. Engem az aggaszt, hogy ha a levegőben forgatom a gépet, akkor lehet hallani valami tompa puffanást, mintha ha valami csúszkálna a gépben. De az előző gépem is ezt csinálta, úgyhogy ez talán nem hiba, hanem feature :D
A felébredéshez azt tudom mondani, hogy az előző gépem is csinált ilyet, hogy sok ideig tartott míg felébredt, csináltam egy clean installt és utána jó lett teljesen.