Miért NEM vennék Macet (azt írsz, ami eszedbe jut, a témától függetlenül)

BFeckának szeretettel, hogy legyen erre is hely

3 Likes

Elege magas labda :D

1 Like

Ha nincs 400 ezrem egy gepre
Ha olyan szoftverrel dolgozom, ami nincs Macre
Ha allergias vagyok az aluminiumra

3 Likes

ha imádom állandóan “hegeszteni” a gépet
ha vírusirtó startup-om van
ha vízhűtés nélkül nem élet az élet
ha led világítás nélkül nem tudok elaludni
stb

1 Like

Ha inkabb nokre kell a penz :D

:D :D :D
Most mindezt egy Microsoft Lumia 640 XL-ről írom :D

Reszvetem :)

Soha nem felejtem el azt a jo egy evet ameddig wp-m volt…

640 mindenre elég

Solar meg fogsz lepődni, de teljesen jó ez az új WP. Az első nap voltak fekete lyukak, mert pár dolgot máskép szoktam meg korábban, de ezeknek utánaolvastam. Amit egy telón használok, azt mind tudja. Gyors, logikus, egyszerű, olcsó. A kamerája és a kijelző minősége, nagysága alapján választottam. Nagyon jó az akksiideje, cserélhető is, nálam ez is egy szempont. Nem tudom, hogy korábban te melyik WP-t használtad. Anno volt a kezemben egy korai Nokia Lumia WP, az nekem sem jött be, de ez a 640 XL teljesen patent.

Nem kell hozzá bőrönd 😊

Mivel abban nem Zeiss kamera van, így kiesett a választási listából. 😊

Csak programot nr akarj letolteni, siralmas az appok minosege, a termek tamogatasrol nem is beszelve. Majd megkerdezem egy felev mulva az elejen meno minimalista csempek, bena egy hangu negyzeteke fejlodik az ember szemeben. Nincs benne semmi eyecandy egyszeruen nem szep, ingerszegeny.

Solar biztos bennem van a hiba, de amire eddig szükségem volt alkalmazásra, azt mindent le tudtam tölteni és mind rendesen működik. A csempe sem ingerszegény. A saját igényeimnek megfelelően pakolhatom ki és méretezhetem át magamnak azt, amire szükségem van. Nekem nem arra kell, hogy a kezdőképernyőt lesegessem, hanem funkcionálisan kiszolgáljon - magyarán kézreessen az alkalmazások elindíthatósága. A különféle üzenetekről (mail, sms, Facebook stb stb) a lezárt képernyőn is kaphatok tájékoztatást.

Nekem ennyi bőven elég, nincs szükségem eyecandyra :)

Billgéc mondta, hogy 640k elég.
meg füstöl

de bátor az, aki lila ruhában megy a B középbe.
és az első pofon után is még átszurkol, akkor hülye is

szerintem meg ezt a ■■■■■ lightning csatlakozót kellett volna már rég átalakítan mágneses csatlakozóra.

A dock csatlakozot annyi ceg hasznalja a termekein hogy nem erdemes tul gyakran cserelgetni.

Lp-s fulesmar van, de akkor mar inkabb vezeteknelkuli. En se vagyok ahive hogy ne legyen jack de az is teny hogy 10 ev mulva egyik telefonon se lesz (csak az ultragagyikon)

Ebben nem vagyok olyan biztos. A gond az, hogy a kisebb mp3 lejátszó gyártók majd nem merik meglépni ezt a lépést, mert nekik fog számítani a legkisebb mennyiségű vevőkör is. Míg iPhone-t így is-úgy is megveszik az emberek. Majd ha beáll a sorba más nagyobb gyártó is, akkor talán el fog kezdődni valami.

Ki van adva par eve az apple vezeteknelkuli fulese, beatsnek hivjak.

Amugy tok mindegy hogy 100 vagy 200 euro a vilag nyugati vagy eppen keleti felen megveszik ha kell. Magyarorszagon meg igyis ugyis az iphoneok 80% hitelre megy.