És? Szerintem semmivel sem másabb, lehet pl, hogy a céges környezet úgy van kialakítva, hogy mac-et használ mindenki (pages, numbers, imessage kommunikáció) viszont a 20 éve bevezett ERP rendszer vastagkliense csak win alatt futt.
Most komolyan ez a vásárlók hány %-a?
Csak azt mondom, hogy ez nem fekete fehér, és nem értem mért elvetendő, hogy párhuzamosan a szükségednek megfelelően kettő vagy több rendszert használj…
Ez irodában annyira nem reális elvárás a titkárnőtől, ha már ilyen igények felmerülnek akkor csak win. Ti programozok vagy IT szakemberek vagytok de ti a társadalom nagyon picit %-t teszitek ki egy cég számára (apple) ez teljesen lényegtelen, és nektek meg is van a szakmai tudásotok a problémákat megoldani.
Az a rendszergazda aki meg Marinéninek az irodába vesz egy mac mini-t (mac OS-el) hogy utána virtuálisan fusson egy két app, szimplán váltson szakmát. (tudom seggfej vagyok)
Ők megszívták.
A férjemnek van egy Mid-2013 MacBook Airje 1.3 i5 meg 4 giga ram, el Capitan. Megkérdeztem tőle, hogy lecseréljük-e, de úgy nézett rám, mintha megbolondultam volna. Ő az igazi átlaguser, netflix, gmail, néha egy kis powerpoint. Semmi gondja nincs a géppel.
Egy mac minin fognak játszani? Mesélj még kérlek.
Ezek szerint k@rva ügyes vagyok ![]()
A nettó szerelés tényleg annyi idő, mondjuk volt még negyed óra, mire találtam megfelelő vastagságú drótot az alaplap kiakasztó “szerszám”-hoz.
Hidd el, én értem. Most ott tartok, hogy munkára Thinkpad, de ha nem kellene hurcolni a gépet két hely közt minden nap, akkor valami asztali gépet raknék össze, az Apple-től meg max. az iPad Pro.
Akkor nézd meg ezeket a játékokat win alatt egy 50e VGA-val. Mai játékokról nem is beszélve.
:D, most már bevallhatod minden reggeli kávéba gina-t raksz cukor helyett.
Na ez a tuctuc amitől a falna megyek, amúgy randidrog. Amitől elveszted az ítélőképességedet és az embertől Dell laptopot kérsz Ubuntuval.
640x480 low, 20fps :) de megy aha.
hd6100 van a gépemben és tudom mire elég.
Ha tudnad, hogy hany ismerosom van megorulve ezekert a retro jatekokert, nem hinnel nekem :D
Nekem is sok ismerősöm szereti.
Az batman 15fps-el megy kb.
Itt az arkham city amit linekltél videót olyan mint egy képregény.
eGPU és 4 éves játék.
Mennyt adtak el? Milyen prfit volt rajta és a többi terméken?
Az apple nem egy jótékonysági szervezet, nekik profitot kell termelni a részvényesek ott vannak.