Nyár

Azért ez vicces, a bátyámmal eljöttünk Prágába, és többek között megnéztük az Apple-múzeumot. És nem én találtam ki, hanem ő. :smiley:

4 kedvelés

Lassan itt a nyar, idei egyik kiszemelt uticelunk szardinia. Esetleg valaki jar mar ott? Meg nem tudtuk eldonteni hogy inkabb a deli vagy az eszaki reszre menjunk.

Na elkezdjem irni az ajanlot programokat campaniara? :D

Idén: https://www.google.hu/maps/place/Gümbet+Mahallesi,+48400+Bodrum%2FMuğla,+Törökország/@37.0286772,27.3818405,14z/data=!3m1!4b1!4m5!3m4!1s0x14be6da8da76b8ff:0xf00531102b57a74c!8m2!3d37.0336833!4d27.4013056

Mi tavaly Albániában voltunk, idén meg majd Lisszabon lesz az úticél :)

Nekem megint csak 1 szabad hetem lesz augusztus elején, így fogggalmam sincs, mi lesz, de aki teheti, menjen Supetarska Draga-ba. :)

Metodus:
skyscanner… booking… airbnb…
szimpatikusabb uticélra repjegy keresés… – ha talál - irány a booking és az airbnb… nézelődés.

De kezdem unni. Nincs ötletem (ez az átka, ha sokat utazik az ember), hogy merre kéne kiruccanni asszonypajtival (lurkó nélkül) pár napra a nyár közepén. Jó lenne valami szép tenger, de legyen természetbensétás szép látnivaló, relaxálóselfáradós.

Milyen desztináció van tőlünk elfogadható távolságra?

Nézegettem a görögöket… de nem vagyok elájulva tőlük…
Képben volt Szicília… hát még lehet. Akkor inkább Szardínia… Esetleg Korzika?
Spanyolokat hanyagolnám 2-3 hetente járok oda (MalaHa, Margit és Barcselónya)

Ha jól emlékszem @solareclipse mintha Korzika felé nyaraltatok volna… Mi a tapasztalat? Kocsibérlés? Bringabérlés? Robogóbérlés? Melyik része a szigetnek milyen? Éttermek? Boltok? Mindenképp repülővel érkeznénk…

Mi az elfogadhato tavolsag? Tenerife pl. kiesik mar?

Nekunk mindig campania volt arrol tudok nyilatkozi, korzika nagyon draga. Viszont szardina kiraly, igaz inkabb relaxalos hely. Deli reszen nincs annyi turista es nagyobb a porges. Autoberles sajnos nagyon ajanlott. Campaniarol viszont lassan konyvet irhatnek :).

Távolság? …max 1 átszállás :slight_smile:
Tenerife nem távolság, de voltunk már ott párszor (külön-külön is).

Inkább nyugalomra van szükségünk mint nyüzsire… Csak legyen étterem-választék 10 perces sétán belül.
Szardínián mindenképpen számolok kocsibérléssel… vagy esetleg robogóval.
Van infód robogóbérlésről? Láttál kint ilyesmit (biztos van… olaszoknál sosem próbáltam bérelni robit)?

Az olaszoknál soha nem mertem még bérelni semmit :D

Nagyon nézd meg amikor átveszed és mutasd meg a karcokat horpadásokat, szeretnek tükrözni vele, hogy az nem volt rajta…
Relaxálni ischia? tök nyugis nagyon szép, brutál jó a konyha és sokkal olcsóbb mint azt az emberek gondolják.

Kozel Napolyhoz… nem tul nyuzsis??
Amugy szep…

Nem (azért az az 50km víz leszűri a népet :D), nézegesd meg mennyi a szállás bookingon. ha mondasz időpontot linkelem a szállodánkat.

1 kedvelés

Mi tavaly voltunk Leccében. Pont egy éve. Teljesen délen van. Béreltünk egy autót, amikor átvettük, körbejárattak minket, minden karcolást megmutattak, minden karcolást felírtak a papírra. Amikor visszavittük, akkor csak úgy nagyjából megnézték és átvették tőlünk. Tehát nekem pont ellenkező a véleményem. Inkább arra érdemes figyelni, hogy a kauciót ne bankkártyáról utald, hanem készpénzben add oda, mert a visszautalása több hét volt. Visszautalták, csak sok időbe tellett.

2 kedvelés

(Hopp, kaptam egy 1.361.895 Ft-os ajánlatot :))

Hova?

Ott, Ischián, aug. elejére, nem a Pinetába.

Jah tudok olyan szallodat ahol ejszakankent ennyi. Azert linkeltem mert jo olcso, es nagyon jo helyen van.

Pont egy eve mentunk 244 euro 5 ejszaka reggelivel, erkelyes szoba. (2 fo)

na, én is Lecce-t néztem ki, de majd őszre, ha lemegy a szezon és már senkinek nem marad itthon szabija meg pénze :)

A lányom ott volt erasmusos diák majd nem egy fél évig tavaly. Nagyon szerette. Mi egy hosszú hétvégére mentünk ki meglátogatni. Még a nyári szezon előtt. Kellemes vidék, mint írtam, autót béreltünk, azzal mentünk le egészen a tengerig. Nagyon kellemes emlék!