Sorozatok

Elgondolkodtató, kemény kis sorozat. Élet- és időszerű sajnos.

Visszatér a Stargate!
10x10 perces részekkel az SG-1 előzménysorozataként:-)

Idén indult egy új ügyvédes sorozat, és nagyon faja. Természetes, életszagú, nem mindent megúszós, mint a Suits, nem zseniálisan elmebeteg vígjáték, mint a Boston legal, hanem csak jó. Mucas ajánlos! :))

Mi most a People of Earth-t kezdtük el nézni, két rész után elég ígéretes kis sorozat:-D

Első évad kintvan (10x22perc), a második meg most kezdődött.

Ismét végeztem a Stranger Thingsszel. Tavaly újdonság volt. A hangulat és a misztikum is. Idén így semmi misztikum sem maradt. Ettől függetlenül nagyon tetszett ez az évad is. Mit jelenet a “tubular” ? Mert a google csövesként fordítja és az nekem nem hangzik valami vagánynak :D

1 kedvelés

Most néztem a Spektrumon, 2 részes doku film a szilíciumvölgy és a személyi számítógép születéséről. Ritkán látható, meghatározó szereplők a kezdetekről. Baromi jó.

1 kedvelés

November 17. Pirosbetus unnep lesz. :) gomorra 3. evad szezon nyito resz.

Azt hittem a Punisherre gondolsz hirtelen :D Mert az is aznap kezdődik :D

Az eddig legjobb sorozat nálam:

második a narcos.

1 kedvelés

Jónak tűnik leírás alapján! Sajnos a Narcost sem tudtam még elkezdeni.

Szerintem az eddig legjobb! És soundtrackben a biztosan a legjobb.

Mondjuk soundtrackben nekem a Westworkd is tetszett nagyon. Épp ma hallgattam programozás közben :D

https://www.youtube.com/watch?v=7U9vsYhx0_Y hidd el ez más kategoria lesz :)

soundtrackben is nagyon eros a Stranger Thing ;) (mar aki birja a 80s eveket, meg az analog szintiket vastagon arpeggiatorral, plussz az egyeb ;)

Hát, elkezdtem. 2 rész után váltottam, annyira unalmas volt. Kiscsaj átmászik a fán, az erdőben megeszik egy mókust, vagy valami, kinyír valakit a nézésével… komolyan, mintha az első évadot nézném újra, csak itt van Ghostbusters franchise. Kár érte, ugyanazt érzem, mint a Super8-nál: adott szinte minden, kiváló szereplők, technika, pénz, csak elfelejtettek hozzá forgatókönvyet íratni. Az a baj, hogy attól, hogy retro környezetbe rakják, a minőséghez nem tesz hozzá, ha az nincs meg. Ez nem az Americans, vagy a Halt Catch, hogy a story miatt kell bevetni az időgépet, ez bármikor játszódhatna.

Viszont találtam egy újabb brit fincsiséget:
Első évad ment le, egész jó.

Pedig a második rész után indul be. Szerintem nagyon jó lett az új évad! Bár most a misztikum kimaradt, mert nagyjából tudtuk miről van szó.

Végignéztem. Ez az évad valami fura, halvány másolata az elsőnek. Gyakorlatilag végigrabolták a filmtörténet összes sci-fi filmjét a az Alientől a Star Wars-ig. Plusz egy jó nagy adag Freaks & Geeks. Lenyúltak minden klisét, minden valamire való ötletet. A +12dB-re kevert effektek, meg az egyen szintipop (mintha más zene nem lett volna a 80-as években) aláfestő zenék sem tudják megmenteni sztem. Klisé hátán klisé, fájdalmasan végletes karakterek. Az egyetlen eredeti ötlet a nugátcsokival etetett földönkívüli. Wow. Komolyan mondom, a legszórakoztatóbb a pösze kisgyerek. Talán az egyetlen értékelhető elem. Sajnálom, mert azért ennél jóval több volt benne az első évad alapján. :(

ps: amikor a kiscsaj elkezd Yodát játszani a vonattal, na ott már hangosan felröhögtem. Ne már, skacok, legalább valamit változtassatok rajta, így egy-az-egyben lenyúlni, még a másik kiscsaj is a buzdító szöveggel…

1 kedvelés

azt nem tudom, de ezt ajanlom:

Én most a Travelers 1. évadát nyúzom, meglepően jó darab. Azért Eric McCormack-et nem ilyen szerepekben láttuk eddig, de kétségkívül jó casting volt. Vannak benne baromi jó, és finom poénok. Reméljük, nem bonyolítják túl, mint a Continuum-ot. :slight_smile: