Mindhunter!!!
naon jo! az elso resz nagyon nyogvenyelos (majdnem dobodott:), de beindul nagyon a masodiktol, a nyelvezet viszont nehez (van felirat)
hajra netflixerek;)
Kicsit elmaradtam a Black Mirrorral, most tudtam le a 3. évadot, ez valami durván jó. #generáció-nak kötelező nézedménnyé tenném az iskolában. Minden benne van, ha ettől nem kapcsol valaki, akkor helló. :)))))
Inkabb “intelektualisabb” a tarsalgas a 3/4 foszereplo kozott, agyturkaszok, olyan kifejezesekkel amiket nem minden nap hall az ember, szerintem. (egy Power diszko tulaj gengszteresnel azert komolyabb nyelvezettel bir ;)), plussz az “interjualanyok” a mindenfelol jovo redneckek es pszichopatak.
Pont most kerül sorra nálam, zseniális. Mondjuk ezt tudtam, csak nem sejtettem. :) Az a színezés, wow.
Ha hinnék a reinkarnációban - amit nem teszek, már az előző életeimben sem hittem :) - David Fincher-ként szeretnék újjászületni. :P
A szinezes nekem is bejott. Mostanabn at szoktak esni a lo tuloldalara a coloristok. Egy esti ket resz utan mar az utcan is mindent szurkeskekben latok fakon (lasd Fargo :))))) de ebben valoban mertekkel es jol eltalalva van.
A The deuce-t ajanlanam meg figyelmedbe ilyen szempontbol is.
Én a helyedben gyanakodnék, ugyanis ez is egy hiba a mátrixban :))
Köszi a tippet, btw a Mindhunter a Zodiac sorozat adaptációja? Már nem emlékszem annak a hangulatára.
Goliath *****
David E. Kelly ismét megvillan. És zseniálisabb, mint valaha. Pedig a Boston Legal után ez nem kis eredmény.
BTW: a Mr. Mercedeshez is írt, az még hátravan, de amit láttam belőle, az is wow faktoros.
Én is így vagyok egy jópár sorozattal: Arrow,Flash, Vampire Diaries (bár azóta már cancelt kapott), Originals és még néhány.
Ugyanakkor már csak Netflixről nézek sorozatot. Még a régieket, amiket eddig elkezdtem nézni, azokat általában szoktam folytatni de ha új sorozat kell, akkor csak kizárólag Netflix.