vanni van, csak nem ugy ;)
mint apple fejleszto “atforgatod” az appot es rapakolod az apple tvre X code-bol/val, de ha lejart (nem fizeted) a fejlesztoi accountodat akkor nem fog futni (es ha jol tudom van valami varialas az addonokkal is, de mivel nincs es fenti okokbol nem is lesz Apple tvm igy ezt a reszt nem ismerem;)
idioty majd pontosit/kijavit (lehulyez;)
Az igazság az, hogy sosem próbáltam végül nem volt vele időm foglalkozni.
Ha jól tudom iOS-re van hivatalos Kodi. De ha van is, az biztos, hogy nem támogatja a külső addonokat. Így meg pont a lényegét veszíti el.
Akkor marad a torrent, míg le nem ölik egyszer valahogy…
Leolik ketnapra es jon az uj alternativa.
Ámen :)
Netflix sajátgyártású sorozata: Good Girls.
Rettenetesen bejött nekem, meg sem gondoltam volna.
Se nem vígjáték, se nem dráma. Amolyan dramedy. De azért annyira mégsem. Lehet erre mondják, hogy film. De hát ez nem film, hanem sorozat :D.
Ozark.
Tok véletlenül talatam valahol. Teljesen jo. Kicsit Americans c(csak nem kemek hanem pénz mosok).
Castle rock
Stephen
King bazisu. Ha a misztikumot elhagytak volna belole akkor nagyon jo. De igy is fogyaszthato (aki stephenking rajongo annak tokeletes;)
Családdal (ha van gyerek is) nagyon jó a Durrells család ![]()
Akinek ismerős a Durrells név annak szerintem meg kell néznie ![]()
Nekem annyira nem jön be. Nem rossz, csak hiányzik belőle az, hogy aggódjak a főszereplők sorsáért. Majdnem, hogy hidegen hagy. Az egyetlen egy talán akilért aggódok, az a szőke kiscsaj. Ha ő lenne a főszereplő, szerintem akkor sokkal jobb lenne a sorozat. ![]()
igen, szinte teljesen azonos a veleny nalunk is, nincs karizmatikus szereplo a fateren meg a szoke csajon (aki ugye mar szerepelt az Americansban is;) kivul, a tobbi jelentektelen arc, kivancsi leszek sikerul-e ezen felulkerekedni a masodik evadban es erdekesebbe tenni a sztori, kulonban sok ertelme nem lesz
Az Ozark nekem teljesen a szurke zonara esett. Annyira nem untam, hogy abbahagyjam, es kb az utolso 2 reszig nem is szorakoztatott kulonosebben. Akkor vartam a masodik evadot.
Most, hogy van, nem erdekel annyira, hogy belenezzek. Aztan lehet, hogy megis.
Viszont a Dark egesz bejott. Igaz ilyen fura idoutazos paradoxonos ize, meg elegge nemet, de szerintem nem rossz.
Mondjuk a Dark szerintem sem rossz, kivéve az angol szinkront. Néha falra tudtam mászni tőle. :)
A Dark az egesz jo. Nalunk is jatszott. Az Ozarknal vegig hasonlot ereztem en js de azert a masofik evadot is lecsavarjuk ;)
A Castel Rock szenvedes utan (nem.bejovos, setphen king fanoknak ok) a Manhunt/Unabomb igy ket resz utan viszont kellemes. Nem egy topkategorias (a szereplok nagy resze ebben is valami b/c listas) de erdekes sztori.
Casa de Papel (money Heist), NAGYON JO!
(plusz spanyol),
az utobbi evekbol! ott van a toppon.
+1 a Money Heistnek, mult heten neztem vegig mindket evadot. Deadline szerint netflix berendelte a harmadikat is, majd 2019-ben jon. Erdekes volt fozenenek egy spanyol sorozathoz egy eche olasz zenet valasztani.
A zene valasztas az egyetlen negativuma. Lenne ennyi spanyol zene barmikyen stilusbol (underground is) ami meg durvabban megtolna ezt az amugybsem gyenge sorozatot ;)
Köszi az ajánlást! Eddig is szemezgettem a sorozattal!
Origin, Youtube Red-es sorozat.
Sci-fi sorozat, nehol survival “horror” elemekkel.
Adok neki egy eselyt, meg akar jo is lehet, de igy az elso 3 resz utan mar most boritekolni tudom a veget.
Meg 10 perc es kezdodhet a Narcos Mexico maraton.
A season szamozas kicsit erthetetlen, mivel elvileg ez a Narcos 4. es egyben befejezo evada.
Na most fejeztuk be. Nalam rogton a top kategoriaba lotte magat, meg a picit amerikas befejezo resztol es a mar emlitett nem tul jo zene valasztostol eltekintve.
Flatline: Az olasz zene lehet azert van, mert ha jol tudom maga a sztori olasz eredetu.