Zenehallgatás

En az iPhonehoz kapott fulesen tezsteltem, brutal jo a cucc 🤓

1 kedvelés

En is akartam mar de gyakorlatilag lassna olcsobb egy 128gb-os telo :)

Mit kaptam amikor sonos-t vettem, ugyan ezt tudja csak meg a felulet se 1997-es :)

Ezt szvsz nem csak a japok csinaljak igy mostanaban,
pure meg sok masinan van mar, (HK, Onkyo),
A legnagyobb gond, hogy ezek a ‘modern’ erolkodok akkor is foltupirozak (alapbol) x.1 re ha csak stereo a bementi jel, ill csak stereo hangsugarzo van rakotve (mondjuk siman erzekelhetne ugye, hogy nincs mashova terhelve).
Es valoban idegtepo (mindegyiken;) normalis stereo hangzast kicsikarni:)) (HKn mondjuk nem is sikerult stereoban az annyira hazimozira van osszeheggesztve)

Gondolkodtam Yamahan tavaly amikor az Onkyo visszahivasos lett a hdmi gondja miatt. Kifizettek vagy csereltek ujabb es nagyobb modelre. De vegul sok teszt vegig nyalazasa utan a nagyobb cserere szavaztam nem akartam megint (lehet felesleges) kiterot a Yamahara. Oedig ket baratomnal is van /volt mar es egyebkent valoban jol teljesitenek.

Huhh, nekünk egy Sony erősítőnk van (jött a házzal, nem is emlékszem a tipusára hirtelen), és már most félek ettől, mi lesz ha feltekeri, ráadásul amíg nem vagyunk otthon:-D

Volt mar firmware update, de emlekeim szerint nem rombolta szet a beallitasokat (az ujnal rogton akkor csinaltam meg amikor megjott, a reginel volt “uzem” kozben)
A hangero limit tenyleg jo, plane gyerek mellett igy nem kellett elmentenem az uveges telefonszamat :DDD
A mikrofonos beallitas engem sem nyugozott le, mert ugye izlesek es pofonok, gondolom a gyarban kicsit mast gondoltak jonak az en nappalimban;)
Jok ezek a telefonos apopk, ezekkel kb meg lehet oldani a menuben beallitasokat, mert az elolapi gombnyomogatas, vagy a taviranyitozas eleg veszett bir lenni, raadaskent nekem a tvre kuldott menukijelzese kb a 80 evekbol jott olyan dizajnos :)

Bolhapiacon pont lattam szinte az osszes lemezuket, angolul es nemetul is. 15 eve tuti felvasaroltam volna a keszletett. :)

Nem egy studer. :)

Meg mindig azt mondom, hogy sonos :) az app is fekete.

Szeretnék néha Spotify-t hallgatni a “nagy” HiFi-n. Tudtok valami eszközt, amivel ez megoldható, ami kapcsolódni tud hozzá és digi jelet ad?

Lehet, hogy félreérthető volt a kérdésem, mert a választ nem tudom értelmezni. Tehát olyan eszközt keresek, ami eléri a Spotify-t és van egy digitális kimenete, amit én bele tudok dugni a DAC-ba, és szól a zene.

Apple tv, pi, talan a fireTV (ott nem tudom van e digitalis kimenet.

Jah es most valtozott az API csomo erosito gyarto mrg leszarja nem add ki updatet.

Vagy ott a sonosnak a cucca de az lenyegesen tobbet tud es dragabb.

apple tv-re van spotify? o.O

Ilyen erősítős dolog nem játszik, van mindenem, csak jó lenne a DAC-ra juttatni Spotify jelet. Ahogy nézem, ez leginkább úgy megoldható, hogy valami Androidos TV box, amire a SpotiFy app feltehető működne. Most már csak egy koax kimenetes vas kellene.

Ha van a DAC-on USB bemenet, akkor egy iPhone + camera adapter is megteheti.

Chromecast audio kell neked! :slight_smile:

Nekem egy ilyen van ralokve az oreg Yamaha AVR-re. Szerintem zsenialis cucc.
A legnagyobb baja, hogy itthon nem kapni, de Europa nagyreszen elerheto.

1 kedvelés

Kicsit off sos-ben kene nekem egy bt-s fulhallgato de nem agybadugos! Nem kell high endbek lennie de azert a gyari earpodsnal tobbet varok. Lehetoleg amazanrol, valami jo tipp?