Ez hasonló és sokfelé kapni. Viszont ennek is analóg a kijárata: https://lejatszo.hu/?oldal=termek&termid=2361&gn=iEAST-AudioCast-(M5)
A chromecast-en van optikai spdif.
Akkor az a megfelelő kütyü. Nem is vészesen drága.
Ha fejhallgató okay, akkor a Sennheiser Momentum II-t tudom ajánlani.
Elso szerias volt lecsereltem egy bw p5 lenyegesen jobb szerintem.
Snowboardozni kell podcastre amugy, felvonoba unalmas egyedul :). Sisak miatt nem jatszik a fejhallgato. Amugy valami philips csodat rendeltem azt mondtak podcastnek eleg. Es olcson gyorsan kellett.
Nem tudom, hogy ez tényleg hogy van, de az Apple Music is olcsóbb nálunk, mint általában máshol. És amúgy meg nem jó, hogy ennyivel kevesebbet fizetünk, inkább fizessünk többet és legyen jobb az életszínvoalunk, mint a többinek! :D
Mindegyik ilyen streamer szolgaltato, kelet europaban olcsobban adja. Mindenki dontse el jo e hogy egy kategoriaba sorolnak a nyugati cegek mondjuk bulgariaval.
Hova máshova sorolhatnának minket…?
Bukarest vagy Budapest… Van ahol ez tökmind1.
En mindig mondom neked a sonost :), mondjuk nem ertem miert hasznalnam inkabb ezt mint a gyari appot.
Szerintme eq-t hasznalni nem normalis :)
Aki bele akar nyulni meg is erdemli. Lemasterelik profik mar millios studioban es ugy erzi, hogy meg az o EQ-ja kell a cuccnak. :)
A cuccnak a hibait pedig rendszer eqval kell megoldani ha erre van igeny. (Fulest meg vegkeppen nem eq-zunk. Ha az adott fulesnek ennyire nem jon be a hangzasa nem azt kell megvenni.
A hifibe ha valaki annyira megszallot rendes rendszer proci kell. Amugy meg jo cuccot kell venni
Nem kovetkezonek ha megakarod allitani a zenet azert kell fizetni :)
Amugy nyilvan valamibol nekik is meg kell elniuk.
A legtobb meg spotifyon sincs fent amit hallgatok, szamomra teljesen lenyegtelen ezek a streaming szolgaltatok. Igaz spotify elofizetesunk van otthon, a parom es a sonos hasznalja.
Beatport.com vagy juno.co.uk :) tudok egy szurke oldalt is de az nem ide valo.
Mar 2003ban is erdekes volt kicsit ;)
Üdv néktek!
Egy partner megkért, hogy segítsek neki, de a pontos választ én sem nagyon ismerem még.
Elképzelés: 4x10m alapterületü elegáns bemutató terem, álmenyezettel. A menyezetből szeretne halk zenét szólaltatni. Ami a lényeg, hogy a menyezetből lefelé ne jöjjön vezeték. Hálózati feszültség elvileg van a menyezet fölött.
Első elképzelés az volt, hogy sok Bluetooth hangszórót tenne fel, de ezzel én valahogy nem egyezek, nem tudom, hogyan lehetne 6-8 BT hangszóróra kiküldeni a jelet egyszerre.
Én elképzelésem a mezei menyezetbe süllyeszthető hangszórókból 6-8 darab, amiket egy menyezet fölé rejtett erősítő hajtana (terhelésnek megfelelően elosztva, természetesen). Ez az erősítő lenne BT képes, vagy BT eszköz lenne egy bejáratára kötve.
Nem használtank apple eszközt, igy az Airplay nem játszik, én viszont nem vagyok járatos a mezei erősítők terén, van “ócsóé” olyan, amire egy telefon/tablet ki tudja küldeni a hangját vezeték nélkül? Nem kell extra bele, mert nem lesz másra hasztnálva soha, csak fent leírtakra.
Ötleteket szivesen fogadok.
Köszi
100 voltos rendszer igy keres ra minden konferencia teremben ez mukodik. Van az egeszen olcsotol a dragaig. Ha allando jellegel kell felejsd el a vezeteknelkul megoldast. Ezt okosan olcsobban meegcsinalja mint bt-s hangfalakkal.
100V-t ismerem, az erosito kimeneti oldala jelen pillanatban reszlet kerdes. Azt is sikerult vele tisztazni, hogy ne akarjon egyedulallo bt hangszorokat. De a lejovo, lathato, csatornazott vezetekezestol elzarkozik, ezert keresek arra megoldast, hogy a forras es az erosito kozott legyen csak bt, az erosito a menyezet felett, onnan tovabb a hangszorokhoz vezetek.