Zenehallgatás

Vannak kimondottan audiora valo vezeteknelkuli streamerek de elege dragak, mi vegig probaltunk jo par kinai megoldast is, de nem igazan voltak tartos megoldasok.
Bt modulal is meglehet oldani de hulyeseg szepen meg kell epiteni egy kis szekrenyt vagy barmit ahova mehet laptop, mp3 lejatszo, radio… ami eppen tetszik. Es ha rendezveny van egy 3 eves is tudja kezelni.

4 x 10 m-hez?

Ha a palfonba szeretne rejtett rendszert ez a legkoltseghatekonyabb es legigenyesebb megoldast. De lehet venni kis szattelit hangfalakat is szinte minden minosegi marka arul ilyet. De ott vezetekezni kell a falon.

En a nevetol sirom el magam… a kreativitas mintapeldanya a foobar2000 nev. :D

1 kedvelés

nekem van egy NC 430-am, csak szíj kéne rá

(Nekem MC 400-as volt, egy “rút kiskacsa” (NAD 5120 = NC 470) pedig itt figyel a polcon, Hetfieldnek odaígérve.)

1 kedvelés

Azert ez a design eros.

Okok, de miert nem lehet valamit kezdeni, ha ingyenes project tuti rohadt sok hobbista beallna segiteni ha a keszitonek nem megy.

Amugy mitol olyan jo ez a lejatszo?

na ugy latom nem vagyok egyedul ;) hogy a mai modern zenhallgatosokon (en meg a 30%t sem) talalom meg, a Shazam meg kisebb talalti arannyal bir nalam :DDDD
a rutrackerpontorger kulon jar a pont ;)

Igaz ehhez sonos rendszer kell de:

Minden benne van ami kell amit a jobboldalon látsz, azokat használjuk. Amiket választani lehet mint tartalom szolgáltatok: Dienste auf Sonos | Sonos (kicsit le kell görgetni)

A szolgáltatok mellett nekem még van mp3 gyűjtemény is a NAS-on. Platform független (mac os,win,iOS,android) ha a teloval indítom el akkor a watchon is tudok hangerőt állítani léptetni megállítani…

ui.: éppen filmet néztünk ezért van értelem szerűen a nappaliban most tv.

nem, de az igazsag az, hogy engem ezek hidegen hagynak (bocs;). kocsiban felesleges a 320 nal tobb (az egyikban JBL van, de oda is), a maradando dolgokat meg flacban megtartom aztan annyi,

masik dolog meg nem reissue kell nekem, hanem uj dolgok ;)

1 kedvelés

na de akkor kerdem en minek ez a rahedli format ha ugyis konvertalod flacba(mp3ba, whatever)
mondjuk ha az xld se tudta ott mar azert erdekes dolgok vannak :))

1 kedvelés

Ritkán találkozom olyan anyaggal amit nem eszik meg az XLD, ilyen esetben viszont az xACT-ot szoktam elővenni, neki például a tta sem akadály. Nagyon ügyes kis ingyenes app és elég sok kis hasznos okosság van benne elrejtve, nem csak szimpla konvertálásra alkalmas.

Én is köszönöm, legalább frissítettem, ősrégi változatok voltak nálam, bár nagyon ritkán van rájuk szükség.

Nincs mit! :)

Lemezjatszoba mk2 veszunk mert ipari tortenelem es mert tonkretehetettlen. Mi kiprobaltuk ha raalsz akkor is forog :) (olyan 65 kg korul volt akkor haverom).

1 kedvelés

De minek a gr? Egy mk2 500 euro, es kell ra egy rendes pickup.

Az mk2 remek munkaeszköz, de egy rendes, magára valamit is adó hifista nem vesz “tojáshéj DD”-t. Akármilyen strapabíró és tönkretehetetlen. ;)

Mondjuk egy valamire valo hifista tudja, hogy ma mar magasan nem a vinyl kepviseli a minoseget. Szimplan csak hangulatos.

Ezzel azért elég sok hifista vitatkozna…

Főképp olyanok akik nem tojáshéj DD-ken hallgatnak vinylt hanem valami milliós szíjhajtású masinérián.