Azert a soundbar alapjaban filmre van, persze jo de zenere kozel se az igazi (foleg subbal).
Ahogy irtam bt es/v airplay az mindenkeppen kellene. (Elobbi altalanosnak tunik). Tune in vagy managelheto netradio.
Vezerlo app nem kell (tudommajd mindhez van)
Tvrol/mediaplayerrol ossze lehet kotni optikaival.
Arkategorianak a fentebb linkeltek 3-400€.
Atbongeszem majd meg a yamahakat.
A fura, hogu eddig nem nagyonnlattam mas gyartoktol (denon nalam nem.jatszik kosz).
Ezzel az erovel b&o hanfalai ott vannak esetleg b&w.
Beoplay m5 (kicsit varni kell amazonon nagyon gyakran van akcioban)
Vagy kis szerencsevel egy zeppelin. Akciosan.
Amazon figyelo camelcamelcamel.com :)
Ja, de ehhez meg kellene hangfal is, z masik 500 szoval mar joval folelottunk ;)
B&w, b&o jol arsitva is eleg draga, szvsz nem nagyon tudom magave tenni a gondolatot hogy ezekbe a vodor formakba gyomoszolt cuccok “jol” szolnak.
A zeppelein meg csakcsak, a maga soundbar formajaval, de a beoplay pl, na. Plusz nem elsodlegesen es csak wireless hasznalat a lenyeg, app kezeles pedig abszolut nem. ezek arra vannak kihegyezve.
ez nem nekem lesz, ahogy iram az elejen, ahova ez megy oda egy egyszeruen hasznalhato, de jo szolgaltatasokkal (kompromisszumok nelkuli;) rendszer kellene, lehetoleg azert jo hangi adottsagokkal, abban az arkategoriaban, nem jazzhez lesz, nem hifistanak, ;)
Az elmult honapokban nem tudtam foglalkozni az itthoni “hifi” rendszerem megalkotasaval… viszont rohadtul zavart, hogy a H/K rendszer katasztrofalisan szarul szol “stereo” hallgatasara. Nem hiaba na, ez egy nyomorek hazimozi - arra viszont szuper.
Vegul sikerult elokotornom egy Yamaha NX-E150 speaker part, melyet izlesesen beillesztettem a H/K AVR 142 front speakerek helyere.
A HK sub-ot meghagytam, viszont ameddig a hangzas engedte - lehuztam a hangerot rola.
Az atmeneti vegeredmeny egesz meglepo lett. Elvezetes zenehallgatas lesz, mig nem sikerul osszetakolnom vegre a “kikapcsolodasom”.
Jelenleg a 2009 mid MBP-rol kapja a H/K a zenet optikan keresztul. A MBP-n meg flac es egyeb vesztesegmentes forrasok szolnak.
kell az aux is ;)
Hat nalam a h/k leszerepelt, szenvedtem vele egy ket honapot, de ahogy irtad zenehallgatasra alkalmatlan, pedig eleg “szintetikus” zeneket hallgatok
Ilyen cucc ennyiert nincs, vagy az airpalyt kell elengedni vagy tobb penzt kell rakolteni.
irtam, eleg lehet a bluetooth, airplay csak opcionalis!
ezek az audioengine cuccok igy elso blikkre kisse komolyabb eloadasai a pc asztali speakereknek,
nem az audiofil hangzas a lenyeg, a kompakt rendszer, egyszeru hasznalat es azert valamire valo megszolalas amit keres/ek,
a fenti Yamahak uj verzioit megneztem van bluetooth, meg net radio is, bementeben sovanyabb az Onkyonal de az elvarsoknak megfelelhet,
Ezt a b&o m5 siman hozza. De akkar egy sonos play 5 is. Ezek lenyegesen jobban fognak szolni mint a klasszik kishangfal erosito.
Szerintme menj el zorges meg egy par ilyen cuccot.
korbeljarom majd azt is,
de mitol szolnak ezek jobban? egy muanyag hordoba belaplikalva x tenyernyi hangszoro.
Plusz vezerelheto az tviranyitoval, nem appal!?)
Lenyegesen tobb mernoki ora van mogottuk, lehet ez ellen tiltakozni de attol meg elege sokat szamit.
nem vitatkozas,
a hagyomanyos hasab hangfalakat is megtervezgetik azert,
ill miert jobb nekem es hogyan hallgatok stereot egy szobakozepen levo muanyaggombbol?
radio: magambol kiindulva en szeretem ha nem kell mindent bekapcsolni ahhoz, hogy mondjuk radiot hallgassak, nalam szinte folyamatosan megy a radio (rendszerint a Tilos otthonrol, neten, vagy KEXP, vagy egyeb undergorund) es amellett neha elcsattan a gepen/telon valami apro video tartalom, szoval en preferalom, hogy kulon mukodjon es onalloan,
nem nekem lesz, de majd mondom mire bolintott az illeto, nekem ezek a kompaktok bejonnek egyebkent, meglatjuk o mit hogyan kepzelt el.
Persze megtervezik vagyis legalabb valamikor megterveztek. De azert a ma divatos markak lenyegesen tobbet tolnak a tervezesbe ebbe 100% biztos vagyok. Csak gondolj bele hogyan szolt egy kis hifi 15 eve, meg hogyan szol ma egy bt-s 100 euros hangfal. Maga a hangszoro technolgia ennyit azert nem fejlodott.
Szepnek azert nem neveznem :D
Ne alljunk bele mint megvaloszalando a “szepseg” ill a “jo hangzas” kerdeskore ;DDDDD