Miert szerinted ez egy szep hangfal? A hangzast meg nem tudjuk.
nekem igy elso blikkre tetszik, de majd megnezem eloben, meg persze nem en vagyok az agyon mernokolt modern szobakozepi hangfalak idealis celcsoportja mint fentebb mar kiderult ;)
Irhattad volna azt is, hogy ocsmany :)
Ha mar szepseg, en most a polk signature szeriart vagyok oda…
Hat nekem ez se igazan.
(“Hangfal” – én ezen rugózok vagy 40 éve :))))
Kinek mi :)
Jobb :)
(Egyébként gúny- vagy becenév…)
Ez mennyire idegesített engem régen, hogy hangfal. Mert még úgy tanultam, hogy hangdoboz. A hangfal pusztán a fizikai jelenség, és készítettek is már valódi hangfalat, de az jó nagy volt a mélyhangok hullámhossza miatt.
Aztán belenyugodtam, a nyelv ilyen.
Viszont amikor a kis portable BT vackokat is hangfalazzák, igen.
Engem jobban idegesit amikor csak lehangszorozak vagy hangkeltozik. Akkor mar hangfal.
A bakelit meg sehogy se jobb.
“Szerencsére” van feketében is, a kisebbikbe akku is vásárolható. A nagyobbik már tűrhetően szólhat, de a sztereónak annyi.
(Örök problémám, hogy miért kell mindig mindenhol valaminek, valamilyen zenének szólni?)
Ez a sokkal komkyabban eloadott es megmernokolt es marketingelt 2x/3x/5x ilyen aru dobozokkal/ufokkal/gömbökkel/hordokkal is igy van ![]()
Normalis hangfal ilyet bt/wifi megoldas osszetud kapcsolodni es stereo.
Ennyi.
Sznobizmust kihagytad.
Mit egy falat kenyér :D
kicsit későn reagálok, de ez a tápkábel (ésatőbbi) engem is megmosolyogtat. hiába ad nekem valaki alkar vastagságú 230=-os kábelt, ha nincs olyan ház, lakás, épület, stb amiben az épületek villamos hálózatán nem az ésszerűen olcsó gondolkodas dominált.
hiába megy a konnentortól az eszközig 3x3-5 mm2-nyi tápvezeték, ha a dugaljig csak 3x1,5mm2 :)
én magam egyébként szeretem a vinylt, de arra meg már végképp nincs helyem…
Dobom a csontot ill megint az ikea;)
http://www.electronicbeats.net/the-feed/check-ikeas-new-turntable-speaker-lights/
jo lemez ;)
Jó setup :)
Ennyiert csinalsz magadnak klotz es neutrick csatlakozos kabelt. Nem ertem ezeket a kabeleket.
Studioban se hasznalnak mast a hangmernok maga forraszgatja, ezek a draga kabelek csak illuzio.
A neutrik es a klotz nem kinai. Studioban amikor elekszul a felvetel es az analog master lancot atkuldik nem hasznalnak ilyen csoda kabeleket, otthon mitol lenne tobb? Ez az egesz egy baromsag, nyilvan nem a 300 forintos kinai szarokra gondolok. Olcsobb es jobb lesz a palkat fogsz megrendeled a x meter kabelt es a csatlakozokat es hajra.